Koyacak mısın ssleri??
Koyacak mısın ssleri??
>>yeni sezon da uygulayacagım sistem<<
sistemde en önemli yer orta saham.pas atma özelliği ortalama 15 ten olusan orta saham cok iyi işliyor.lazarov sistemin bir baska önemli parcası.rakip savunmanın arkasına atilan topları cok seviyor.defansımın sag ve sol kanadı ileri geri mekik dokumakta hic zorlanmıyor.taktik takıma cuk diye oturdu haydi hayırlısı lig baslıyor
1.MAC KAYSERİ ERCİYES:0 ANKARAGÜCÜ:3
ilk maçta takımıma taraftarımız icin kazanmamız gerektigini söyledim.takımım iyide oynadı ama ankaragücü az pozisyonla istedigini alan takım oldu
2.MAC FENERBAHCE:2 KAYSERİ ERCİYES:0
ikinci mac kadiköyde isimiz cok zordu fenerbahceyi ilk yarı durdurmayı basardım.ancak ikinci alex bireysel yetenegiyle macı koparan adam oldu
3.MAC BURSASPOR:0 KAYSERİ ERCİYES:1
sonunda galibiyete kavustuk.tüm mac baskı kuran bizdik gol dakika 90 da anca geldi
4.MAC KAYSERİ ERCİYES:2 DENİZLİSPOR:0
bastan sona en rahat götürdügümüz mac bu oldu sene basından beri.serge die frikikten harika bir gol attidenizli spora pozisyon bile vermedik
5.MAC VESTEL MANİSA:2 KAYSERİ ERCİYES:3
ve en heyecanlı macta bu olsa gerek.2-0 yenik duruma düsmemize ragmen galip geldik.tabi benim taktiksel müdaheleleri büyük rol oynadiyeni transferim salime gir su maci cevir dedim 90da macı bize getirdi
6.MAC KAYSERİ ERCİYES:0 BEŞİKTAS:2
maglubiyetlerimiz genelde derbiler besiktas karsısında pek bi varlık gösteremedik.büyük takımlarla basa cıkmayı öğrenmeliyiz.
7.MAC Ç.RİZESPOR:1 KAYSERİ ERCİYES:1
mac boyu tek bir pozisyonu olmayan rize 90+4 de bir puanı koparmasını bildi
8.MAC KAYSERİ ERCİYES:0 GALATASARAY:2
3 büyüklere sansımız tutmuyor 4 maglubiyetten 3 ü 3 büyüklerden
FORTİS TÜRKİYE KUPASI
ANKARAGÜCÜ:0 KAYSERİ ERCİYES:2
bu sene benim icin en önemli kupada ankaragücünden ilk macın intikamını aldık hemde onları eledik
ve 8 mac sonunda puan durumu
üst sıralar icin şansımız devam ediyor.bu sene hedef uefa kupası!olursa şampiyonlugada hayır demeyiz![]()