1 ile 30 arası toplam 574 sonuç

Konu: İşte Premier League Bu..[Portsmouth]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Barclays Premier League

______3.Hafta______

Portsmouth-Tottenham

Ligte 2 maçta yenilmeyen Portsmouth ligin kadro olarak güçlü takım olarak kendini gösteremeyen Tottenham karşısında Cesar Delgado iyileşti ama fiziksel olarak tam hazır değil bakalım ne olcak?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Portsmouth zorlanmadı.İlk gol Dawson ın kaleye 25 m uzaktan ters kafa vuruşuyla geldi.(ben ilk defa bi gole bu kadar güldüm).İkinci gol ise bu sene Ömerçip'in üzerinde durduğu bi şekilde Riquelme duran topta ortasını açtı ve Bianchi kafa golünü attı.Bu dk dan sonra pek zorlanmayan Portsmouth evinde 3 puanı aldı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premier League

______4.Hafta______

Everton-Portsmouth

Zor bi deplasmana gidiyor bu hafta Portsmouth geçen sene'nin en sürpriz iki takımı.Ancak Everton bu sene'ye iyi başlayamadı ve henüz galibiyeti yok.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu Arada Carling Cup'ta Rakibimiz Belli Oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligde 2. olursun gibime geliyor ama sampiyon da olabilirsin. Cl'de ust tura cikarsin en fazla 2. tura kadar gidebilirsin ama Carlig Cupta da Charlton'u gecersin.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Everton karşısında zorlanan Portsmouth Riquelme Diop ve İversen sayesinde kazandi.Maçtan Önce Yobo dan çekinen Ömerçip ''Bu maçta iversen'i tercih etmemin sebebi Yobo Bianchi den daha güçlü ve daha hızlı iversen yavaş olabilir ama güç bakımından yobo ya üstünlük sağlar düşüncesindeydim ve de haklı çıktım iversen golünü attı'' dedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Champions Leauge Group G

Aslında zorlanmadı Portsmouth ama tek atakta kornerden gelen topa kafa vurup golu bulan Rapid beraberliği yakaladı ama Cesar Delgado günündeydi ve Portsmouth galibiyeti haketti.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Transfer Haberleri

Basın Açıklaması yapan Ömerçip ''Çok iyi bir pivot santrafor la görüşüyoruz.Pivot özellikleri Bianchi den biraz daha iyi ama asıl sebep hızı.Bianchi çok yavaş kalıyor.Düşündüğümüz oyuncu ise çok çevik.Oyuncunun kulubüyle anlaşmak çok zor değil önemli olan oyuncunun gelmek istemesi ve şu anda da pek gelmek istemiyor.Biz yinede kendisiyle ilgileniyoruz ve almak için tüm çabamızı göstericez'' dedi.

Tahmin alalım arkadaşlar kim olabilir bu oyuncu.Benim ilk defa dikkatimi çekti bu oyuncu gerçekten özellikleri çok iyi ve hızlı.Toni değil tahminler başkasına olsun zaten toni de hızlı değil.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premier League

______4.Hafta______

Portsmouth-Luton

Portsmouth kendi evinde ligin yeni ekiplerinden Lutonu ağırlıyor.Maçın favorisi Portsmouth ama Pompeylerin gözlemcisi Karembue Luton'un çok iyi bir takım olduğu hakkında Ömerçipi uyarıyor..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Maçı rahat bir şekilde tamamlayan Portsmouth da moraller çok yüksek.Maçtan sonra Bianchi ve Riquelme nin uyumu konuşuluyor..

Duran toplarda Riquelme'nin ortaları hep Bianchi'ye ve o da affetmiyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premier League

______5.Hafta______

Chelsea-Portsmouth

İşte beklenen maç geldi.Herkes bu maçı konuşuyor , bu maçı tartışıyor.Ligin hiç yenilmeyen iki ekibi Stamford Bridge'de buluşucak.Otoriteler Chelsea'yi mutlak favori olarak görüyor..

Maçtan önce basın toplantısında konuşan Ömerçip ''Tek korktuğum uzak mesafeden gelen şutlarda gol yemek.Eğer yemessek şansımız var'' dedi..

Bu maçtan önce işte Lig Tablosu

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Maçtan Önce Ödüller..

Maçtan önce Riquelme bu ay'ın en iyi oyuncusu seçilerek moral depoladı.Oynadığı oyunla ve duran toplardaki ustalığıyla şimdiden taraftarın gönlünde taht kurdu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir Ödül de Garay'a

Garay'da bu yeneteneğiyle şimdiden dünyanın en zengin kulüplerinin ilgisini çekmeyi başardı..

Mesaj Yetkileri