Muhabir: Sayin seyirciler yanimizda Roma menejeri ozgur ozdemir var. Kendisiyle ligdeki, kupadaki ve Cl deki gidisat uzerine degelendirmeler yapacagiz. Oncelikle bizi sectiginiz icin tesekkur ederiz.
Ozgur: Ben aslinda Rai Sport kanaliyla anlasmistim ama orda ozi cikinca ben de sizi sectim. Neyse gecelim simdi esas konuya. Oyunda baya ilerledik ama forumu ihmal ettik biraz. Tabi reytinglerde dustu dogal olarak ben de bundan sonra roportajlari dansoz esliginde yapacam. Ibo show dan dansoz didem le anlastim., Gel kizim didem.

Muhabir: Ama sayin ozdemir nasil olur...
Ozgur: Sus len bilmiyoz biz sanki italyan kanallarini hep kizlar sunuyo italya da spor programini bi tek sen varsin. Hem sizin reyting artsin hem de bizim.
Muhabir: Iyi de oldu aslinda. Alberto koy bakalim bi arap muzigi inceden...Neyse Ozgur bey devam edlim lig diyoduk kupa diyoduk roma diyoduk...
Ozgur: evet once ben en son burada arsenal maglubiyetini haber vermistim ordan devam edelim. Didem cim su ss leri de gosterelim lutfen..

Hah iste didem orda dur kivir yavas yavas. Bu resimde koyu gorulen yerlerlig maclari.

Muhabir:
O maclarin altinda ne var ben onu merak ettim offff.
Ozgur: O koyu yerler degil olum maclarin ustundeki koyu yerler. Torino maciyla bi seri yakaladik icerde disarda onumuze geleni yendik. Milan bile yendik daha ne diyim. Bu arada kupa da parmayi eledikten sonra yari finalde milan la karsilastik. adamlara gol atmak cok zor du uscok ustun oynamamiza ragmen 1-0 la finale adimizi yazdirdik.
bak iste bu lig tablosunda goruluyo adamlar gol yemiyo allahtan puanlari silindi.

Muhabir:
Abi didem nerde?
Ozgur: Valla nerde..Dideeeeeeeeeem dideeeeeeeeeeem..
Ibrahim Tatlises: Uleeaayn mazot 1 ytl olacak uleeaaayyn.

Ozgur: Aman abi dur sakin ol seytan doldurur. Bizim kotu bi niyetimiz yoktu didem dansediyo sadece. Bu manyak bakiyodu kiza ben bakmadim valla.
Muhabir: Mamma mia. Alberto kac kac..
PAT PAT PAT.....
Muhabir: Yandim anaaaaaaaaaaam..

DEVAMI GELECEK..