-
31.Temmuz.2006, 02:35
Fabregas: "Bu Takıma İnanıyorum"
Fabregas: "Bu Takıma İnanıyorum" Arsenal'in genç yıldızı Cesc Fabregas, günlük hale gelen demeçlerinin bugünkü ayağında Arsenal’in başarılı olacağına inandığını ve bu yüzden sözleşmesini uzattığını söyledi.
"Geçen Ekim ayında sözleşmemi yenilediğimde bu takıma çok güveniyordum ve ilk günkü kadar bu takıma bağlıyım," diyen Katalan oyuncu sözlerinin devamında, "Arsenal için bir şeyler yapabileceğime inandım ve şimdi de ilk 11’de oynayacağım. Herkes gibi benim de sorumluluklarım büyük ve tek isediğim burada oynamak. İleride ne olacağını kimse bilemez ve futbolcuysanız herşey olabilir. Ancak şu anda benim için en iyi yer Arsenal," dedi.
Patrick Vieira'nın gidişiyle orta sahanın yükünü çeken ve o günden beri çoğu maçta forma giyen Fabregas yorgunluktan doğabilecek sakatlıkları önlemek için dinlenmesi gerektiğini ancak kenarda oturmanın kendisi için zor olduğunu söyledi.
Oyuncu, "Her maçta oynamak isterim. Tabii fizik açıdan her zaman %100 hazır olamayabiliyorsunuz. Saha dışında da profesyonel olmalı ve nasıl yaşadığınıza dikkat etmelisiniz. Eğer Carling Cup’ta oynamak istemediğimi söylesem bile daha sonra oynayamadığım için sinirlenirim. Ben böyleyim," diye konuştu.
kaynak:goal
Mesaj Yetkileri