ömer o köprünün üstünde arabalarda var![]()
Çok iyi bir şey değil İbo ya.
PowerShot A450
Canon PowerShot A450- Özellikler
• 5.0 megapiksel çözünürlük
• 3.2x optik zum
• DIGIC II, ISAPS ve 5-noktaya AiAF
• Geniş sayıda çekim modu
• 2.0 inç (5 cm) LCD ekran
• 2 adet AA pil ile çalışabilme (Buraya dikkat)
İşte bu makineyle o fotograf.![]()
Bende de Canon A630 var. Bence Senin elinde ki o model bile Piyasada yeni çıkan çoğu dandik makina dan çok daha güzel çekiyor.Ben çok gördüm 8 mpx diye alıp ta canon un 5 mpx lik makinesinden vasat kalanalrı
Canon merceklerini kendi üretiyor gerçektende çok kaliteli yapıyorlar.Makro denemen falan var mı?
bizde koyalım bali
![]()
ömer o ne oğlum ezer milleti o![]()
Lizbon köprüsü nerden çıktı ya. Cami var arkada![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
o cami lizbonda tek orda zamanında kanuni cuma namazı kalmış o kadar eski![]()
kuslar ben geldim bakıyorum burası gene hareketli![]()
hareket, bereket yok yine. Ben de çıkacam birazdan. Hikayenin %90'ı bitti sıkıldım yakında bitirip yayınlayacağım. Hepinize iyi geceler...
"YÜCE ATATÜRK"
Ahh güzel İzmir. Evet bakın da memleket görün...
Halkapınar'da mı çektin onu?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
çokmu belli oluyo![]()
bir sanat muhabbeti sardı Kafe'yi![]()
Çok canım.Attım tuttu.
Benim de vapurdan gece kardonu çekme deneyiyim oldu ama o zaman eldeki makina kötüydü ve haliyle fotolar da kötü çıktı.
Yalnız bu aralar İzmir pek güzel değil, tam bir şantiyeye döndü şehir. Her yerde çalışma var. Okula gittim bugün 40'a yakın ağacı kesmişler, tanıyamadım başka yere mi geldim dedim kendi kendime.
Metro kampüsün içersine gelecekmiş, onun için gitti güzelim ağaçlar, şu metro hızlı tren inşaatları bitse de tüm şehir olarak rahatlasak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi, Coşkun abiyle maçı yapında bende Mert'le eşleşicem. Baya bir iddialı konuştuk Mert'le. Gel maçı yapalım dedim sizin maç bitmeden olmaz dediKorkuyorda sizin maçı öne atıyor
Sizde maçı yapın sığınacak bahanesi olmadan bitireyim işini
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
kacınnn dünyanın sonu geliyor saat 3:30 ve serkan yatıcam diyor eyvahlar olsunOriginally Posted by sekopej
![]()
Yapacağız bu akşam inşallah bir sorun olmazsa. Denk getiremedik bir türlü, şu araştırma işi de araya girince aksadı biraz. Coşkun gelsin, bağlantısında sorun yoksa yaparız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
evet ama bizim burda hazırı olduğu için etkilenmiyoruz bizçalışmların bitmesini beklersen evlenip çoçuğa karışırsın bitmez bu çalışma
kordonumu istedin sen
ben çekmedim ama güzel foto buda Kutsal Topraklar
![]()
Güzel resimler tansel abi
Sanırım gecenin ilerleyen saatlerinde çekilmiş, etrafta kimse görünmüyor.
Çarşının yeri apayrı canım, sende şu Alaybey'den girişte yazan "Kutsal Topraklara Hoşgeldiniz" yazılı olan büyük pankartın resmi var mı acaba?
"YÜCE ATATÜRK"
Resim çok güzel gerçekten.