Merhaba,

Öncelikle burada elınden geldiğince bizlere yardım etmeye çalışan arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum.

Benimde sizlere danışmak istediğim bir konu var: Ben FM2007(orjınal) oyununu bugun aldım. Anladığım kadarıyla SI firmasının çıkardığı son resmi patch dosyası v7.0.2. Şu anda bu dosyayı indirıyorum, sadece 474.exe isimli bir dosya görebiliyorum. Bu dosyayı her hangi bir başka .exe dosyası ile değiştirmem mi lazım yoksa bu .exe dosyasını açınca kendi kendini yüklermi?

Bundan sonra da sizlerin burada yaptığı bazı eklemeler olduğunu okudum. Ben oyunun dil olarakTürkçe olmasını istemiyorum, ama eğer mümkünse özellikle Türkiye liglerini Data olarak güncelleştiren, gerçeğe yaklaştıran eklemeler varsa memnuniyetle denemek isterim. Sıtenizde Elhadji_Maxi_Update_Full adlı bir dosya bulup yükledim, bunun 7.0.2 ile uyumlu olduğu yazılıydı. Bu dosya ne kadar güvenlidir, sizin bundan daha iyidir diyerek tavsiye edebileceğiniz baska bir update dosyası varmı ve de kurulumunu kısaca anlatabilirmisiniz(tabi eğer daha önce anlatıldıysa lütfen linkini gösterin)

Ayrıca oyuna forma, oyuncu resmi gibi eklemeler de yapıldığını okudum ama bir o kadar da ben yapamadım diyerek şikayet eden mesajlar gördüm. Bunu yapmak gerçekten zormudur.
Eğer mümkünse bu tür eklemelerden güncel ve tavsiye ediceklerinizi bulabileceğim bir link verirmisiniz. Tabi yine kısaca bunların nasıl kurulması gerektiğinide anlatırsanız memnun olurum.