Ooy oy oy.Ne olmş öyle 12 gol birden.Ömer Abi bence bunu forumun rekorlar bölümüne koy.
Ooy oy oy.Ne olmş öyle 12 gol birden.Ömer Abi bence bunu forumun rekorlar bölümüne koy.
Bianchi onemli maclarda yok mu demistin? Arsenal macinda 4 gol atmis.Bu arada Arsenal'e 7 atmak kolay degildir. Helal olsun!
Ama 5de yemissin bu bir rekor
![]()
Barclays Premier League
______10.Hafta______
Watford-Portsmouth
Watford küme potasından uzaklaşmak , Pompey ler de ligteki liderliğini devam ettirmek istiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok zorlandık artık iyice fikirlerim sabitleşti defansın göbeği S.O.S veriyor..İkisi de takımımda artık oynayabilicek düzeyde değil yeterli miktarda param olursa ikisini veya birini göndericem.
CL de ki son maçımı yayınlamıcam zaten gruptan 2. olarak çıkıcağımız kesinleşti..
Ligte ki ilk 4 ü görmelisiniz müthiş bi lig oluyor.
İşin ilginç tarafı 65 dk. da 5-3 yeniliyodum takıma ne oldu bi anda bende anlamadım ağlıcaktım valla![]()
Bu arada tebrik eden arkadaşlara da ayrı ayrı hepsine tşk ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayır daha açıklamadım çünkü oyuncu daha gelmek istemiyor ikna edicez işalla.Şöyle söyliyim bence Bianchi çok çok gölgede bırakıcak bi oyuncu hem daha uzun hem topsuz alanda daha iyi hem çok çok çok daha hızlı ve çevik hem de zıplama 20 kafa 20.ahhhh bi gelse
Eddie Johnson değil![]()
Zigic mi bu acaba?
Vahid Hashemian veya Perez Blas olabilir mi?![]()