Sayfa 66 / 439 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
1,951 ile 1,980 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Akşam saatlerinde FOX TV'den yayınlanan altyazı haberlerinde kulübümüzün Mehmet Topuz ile anlaştığı yolunda hayali bir haber yer almıştır. FOX TV spor servisi ile kulübümüz yetkilileri arasında yapılan telefon görüşmelerinde bu transferin doğru olmadığı ve anlaşma yapılmadığının resmi dilden kendilerine açıklanmasına rağmen FOX TV, ısrarla yayınını sürdürmeye devam etmiş, adı geçen TV'nin spor bölümü yetkilileri daha da ileri giderek transfer haberinin doğru olduğu yönünde ısrarlı bir görüş bildirmişlerdir.
    Belli ki Televizyon yayıncılığının yanısıra oyuncu menajerliğine başlayacak olan FOX TV yönetimi, oyuncu ile anlaşma sağlayamadığımızı söylememize rağmen kulübümüz adına, Topuz'u Fenerbahçe renklerine bağlamaya kararlı görünmektedir. Kulübümüz FOX TV'nin talihsiz bu yalan haber girişimini bir kenara bırakarak, Mehmet Topuz'un Kulübümüze transferinin FOX TV tarafından gerçekleşmesi suretiyle oyuncunun kulübüne vaadedilen bedeli ödemeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna duyururuz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    FOX MENEJERLİK A.Ş

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Bu tribalfootball.com bizdeki efsane fotospor gibi bi şey mi??..
    galiba daha kötü onikinciadamı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kendini yaktı
    "Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Takımdan ayrılmak için her şeyi yaptı".

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp dün düzenlediği basın toplantısıyla sarı-kırmızılı takımın gündemini oluşturan konularda açıklama yaptı. Kendisini eleştiren Necati Ateş ile ilgili sert konuşan Alman hoca, "Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Gitmek için elinden geleni yaptı" dedi.

SİSTEMİ OTURTAMADIK

Feldkamp henüz hazır olmadıklarını da belirterek, "Kondisyon olarak iyiyiz ancak sistemi oturtamadık. Lige kadar hazır hale geliriz" ifadelerini kullandı. Tecrübeli hoca, "Eğer yönetim 'Forvet alınacak' diyor ise bu benim desteklediğim bir açıklamadır. Yabancı forvetin bulunması ve getirilmesi zaman alabilir" diye konuştu

BEKLENTİLERİ ANLADI
    Açıklamasının bir bölümünü yıldız oyuncu Lincoln'e ayıran Kalli, "Kendisi taraftarın beklentisini iyice anladı" dedi. Alman hoca, Brezilyalı ile ilgili şunları söyledi: "Beklentileri belki bildiği ve baskı altında olduğu için çok şey yapma istek ve arzusundaydı. O isteği de açık bir şekilde gördük. Faydalı olacak."
    Yaşar YALÇIN
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kendini yaktı
    "Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Takımdan ayrılmak için her şeyi yaptı".

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp dün düzenlediği basın toplantısıyla sarı-kırmızılı takımın gündemini oluşturan konularda açıklama yaptı. Kendisini eleştiren Necati Ateş ile ilgili sert konuşan Alman hoca, "Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Gitmek için elinden geleni yaptı" dedi.

SİSTEMİ OTURTAMADIK

Feldkamp henüz hazır olmadıklarını da belirterek, "Kondisyon olarak iyiyiz ancak sistemi oturtamadık. Lige kadar hazır hale geliriz" ifadelerini kullandı. Tecrübeli hoca, "Eğer yönetim 'Forvet alınacak' diyor ise bu benim desteklediğim bir açıklamadır. Yabancı forvetin bulunması ve getirilmesi zaman alabilir" diye konuştu

BEKLENTİLERİ ANLADI
    Açıklamasının bir bölümünü yıldız oyuncu Lincoln'e ayıran Kalli, "Kendisi taraftarın beklentisini iyice anladı" dedi. Alman hoca, Brezilyalı ile ilgili şunları söyledi: "Beklentileri belki bildiği ve baskı altında olduğu için çok şey yapma istek ve arzusundaydı. O isteği de açık bir şekilde gördük. Faydalı olacak."
    Yaşar YALÇIN

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gökhan'ın kiralık gitmesi herkes açısından en hayırlısı benceGökhanı gönderen yönetim bir yabancı santrafor da alcağını belli etti bana göreAma ne kadar kaliteli olcak göreceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldo Olayı Bitti
    M.Topuz Olayıda Bitti
    Zigiç bitmek üzere transfer yine yalan oldu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

zigic sakatlanmis diye duydum dogrumu acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ronaldo Olayı Bitti
    M.Topuz Olayıda Bitti
    Zigiç bitmek üzere transfer yine yalan oldu
    Adriano var daha üzülme
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    zigic sakatlanmis diye duydum dogrumu acaba
    ayak burkulması en az 2 hafta yok

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Az KaLdı Son 3 Gun

4 Ağustusta LısteLer VerıLecek Uefa'ya

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

2 haftadan noLcak sanki hadı 2-3 ay oLsa neyse

ben zigicin abartıldıgı kadar iyi bir oyuncu olmadıgını soyleyım de sonra Türkiyye gelir falan ben yorum yaptıgımda insanlar bana saldırmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    2 haftadan noLcak sanki hadı 2-3 ay oLsa neyse
    gazetecilerin abartısı anla işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu arkadaşlar.Yabancı transferi olmayacak.
    Türk bir oyuncu transfer ederiz herhalde.Oda başkanın dediği gibi yıldız olmaz ki.
    Eğer Deivid le Mateus gitsin.O zaman inanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Topuz'un Kulübümüze transferinin FOX TV tarafından gerçekleşmesi suretiyle oyuncunun kulübüne vaadedilen bedeli ödemeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna duyururuz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Bu bölüm çok güzel.

FOX TV Fotomaç'ın televizyona uyarlanmış hali.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mateus gidecek zaten o kesin...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by neondh View Post
    ben zigicin abartıldıgı kadar iyi bir oyuncu olmadıgını soyleyım de sonra Türkiyye gelir falan ben yorum yaptıgımda insanlar bana saldırmasın

İlk kez sana katılıyorum Zigic'in gelmesini isteyen arkadaşlar kaç maçını izledinizde bu kanıya vardınız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid gitsin.Mateus Deivid'den kat kat daha iyi.Süper topçu.Kampın en iyisi oydu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    İlk kez sana katılıyorum Zigic'in gelmesini isteyen arkadaşlar kaç maçını izledinizde bu kanıya vardınız
    zigiç'i 4-5 defa izleyen biri olarak şunu söyleyim hava toplarında çok etkili ve boyuna göre hızı,tekniği oldukça iyi olan bir oyuncu... bunun yanı sıra 2003-2005 yılları arasında sırbistan'da yılın futbolcusu seçilmiş,2003-2006 yılları arasında 76 maçta 45 gol atmış... milli takımda da 13 maçta 4 golü var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Deivid gitsin.Mateus Deivid'den kat kat daha iyi.Süper topçu.Kampın en iyisi oydu
    deivid kolay kolay gitmez... mateus iyi futbolcu olacağını gösterdi ama şu an için o da yetersiz her şey kamp değil

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

bu ziya doğanın kafa hiç değişmeyacek sanırım yine defans oyuncusu alıyor trabzonspor atık futbolcu çöplüğü değil.orhan ak,tolga seyhan,serkan balcı daha başka kim gelecek.ziya hoca az vizyonunu genişlet hep eski futbolcularını getir takıma aman yabancı futbolcu keşferdersin gitmeni 4 gözle bekliyorum ziya hoca

zigic kurany tarzında adamlar yeteneklı ustun o adamlar diil
    kutanyi ümit karanın uzun boylusu
    zigicin de ustun ozelliklerı zaten yok
    kuranyi zaten en fazla schalke de oynayabılcek capta bı adam ki bence orda da fazla tutunamayacak.bizim takımlarımızın bu oyuncuları almaları gercekten israf olur.işte nicola zigic racing santander capında bi adam.ben bu adamn cok ızledım ole cook para vermeye gerek olmadıgını goruorum.bızım medyamız nedense bu adamları cok abartıo.emınım kı bu adamları bu kadar abartan dunyada baska bı medya olamaz.hatta kendı ulkelerının medyası bıle bu kadar saygı gostermıodur bu adamlara.bız bole dusunup ıse yaramıcak adamlara bu kadar para verırsek adamlar gelır ama bı ıse yaramaz ılerleyemeyız.takımlarımızın yonetıcılerının akıllarınca sov yapma dusuncesı medyanın da bunu tetıklemesı sonucunda hep bu tarz transferler oluo.hiç geregi yok

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

kuranyi zaten en fazla schalke de oynayabılcek capta bı adam ki bence orda da fazla tutunamayacak.bizim takımlarımızın bu oyuncuları almaları gercekten israf olur.işte nicola zigic racing santander capında bi adam.ben bu adamn cok ızledım ole cook para vermeye gerek olmadıgını goruorum.bızım medyamız nedense bu adamları cok abartıo.emınım kı bu adamları bu kadar abartan dunyada baska bı medya olamaz.hatta kendı ulkelerının medyası bıle bu kadar saygı gostermıodur bu adamlara.bız bole dusunup ıse yaramıcak adamlara bu kadar para verırsek adamlar gelır ama bı ıse yaramaz ılerleyemeyız.takımlarımızın yonetıcılerının akıllarınca sov yapma dusuncesı medyanın da bunu tetıklemesı sonucunda hep bu tarz transferler oluo.hiç geregi yok
    kuranyi hakkinda bir sey demiyorum.ama zigic i hic izlemedigin belli iddaa ediyorum zigic ilerde milan inter gibi kuluplerde rahatca oynuyabilir daha ulkesinden avrupaya yeni acildi santanderde biraz oynadiktan sonra cok buyuk bir kulube gidecektir

avrupa da 30 yasına gelmemıs
    yıldız denılen futbolcuları Türkiyeye getirmek cok zor
    Aziz yıldırım da getiremez
    ancak 35 inden snra getiriri
    olay bu
    eet juventus da yedek oyuncu olan appiaha yıldız dersenız ben de milan da appiahın juveden oynadıgından cok daha fazla oynayan giuntiye yıldız derim
    kezman gibi 6-7 sene oncesınde parlamıs
    ama daha snra gittigi heryerde anlasılmıs ve gonderılmıs oyuncuya yıldız da diyebilirsiniz hadi bunları bırakın kezmanın oynadıgı oyuunu gordukten sonra kezmana hala yıldız mı dıosunuz?
    hakan sukurun arjantın versıyonu ariel ortega
    arjantın dısında cok nadir iyi top oynadı o da parmada biraz oynadı
    gerisi hayal kırılıgı hakan avrupada neyse ortega da o
    nicolas anelka
    eet bun da yanılmısım gercekten yeteneklı yıldız oyuncu
    ama feneerbahceye futbol oynamak ıcın gelmedıgı direk belli oldu
    parasını aldı gitti
    adamı takdir ederım
    fenerbahcenın kazandıgı o sampıyonluktan snra bu sanpıyonlugun hakedılmeden futbol oynanmadan kazanıldıgını bildigi icin soyunma odasında sevınmesmıtı bıde hatırlıorum futbolu bıldgını goruorz
    ayrıca Türkiyede fenerbahcenın iyi futbol oynamadınıgı ve en iyi futbolu en buyuk rakibin oynadıgını soleyecek kadar da cesur
    simdi saldırcaksınız bana
    ama bunlar gercekler arkadaslar
    bana burda
    sizin falan derken neden bahsedıosun
    ben burda herhangı bişeyi temsil ıcın bulunmuorum.ayrıca sunu soleyım haketmeden derken şikeden falan bahsetmedım ben sadece saha da oynanan futboldan bahsettım.şikeyi aklına getiren her zaman ki gibi sensin degerli fenerbahceli kardesim.benım aklıma hiç gelmemişti.haa hakem hatalarından bahsetmemı ıstıosan o sezon fenerbahce lehine hata cok fazla yapılmıstır.ama adı ustunde hatadır.ben bunda art niyet aramam.bahane de etmem.burası da yeri diil.tskrler

senin psikolojik sorunların mı war milleti kışkırtmak için yazmadığın şey kalmamış
    tmm cimbom en büyüğü biz yanlış transfer yapıoz tmm mı yalan haberler dahi olsa fenerle kimin adı anılsa şöle böle yuh be

Nesil
    2006

İsimli oyuncu alacağız diye sönmüş yıldız almasınlar,önemli olan formasının üzerinde ne yazdığı değil,sahada oynadığı futbol
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Mahmut Uslu işbaşında

Fenerbahçeliler, son maçları gördükten sonra Zico'dan umudu kestiler, gözlerini yönetime diktiler. Takımın pozisyon ve gol sıkıntısına yeni bir transferle çare bulmasını bekliyorlar. Yönetim, kontenjanlı sınırlama içinde önceliği Zigiç'e vermiş durumda. Ancak bu futbolcunun bonservisinde ve Türkiye'ye gelme arzusunda sorunlar yaşanabilecek. Bu nedenle formül Nobre gibi, ismi duyulmamış ama yeteneği fark edilmiş bir oyuncu bulmak olarak belirlendi. Geçen sene Bursa'ya kiralanan De Souza gibi bir yetenek her an sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a getirilebilir. Nasıl Mahmut Uslu, Marcio Nobre'yi buldu ve Türkiye'nin en önemli santrforlarından biri oldu. Aynı şekilde yeni bir golcü Fenerbahçe formasıyla parlayabilir.

Gürcan BİLGİÇ'in köşe yazısından alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

neondh nickli arkadaş ortamı burda fazla geremezsin artık dur

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

GUrcan bilgic yazdiysa inanirim soylediklerinin 4 te 3 u cikar cunku

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

dick kardes yönetimde senin düsündügün gibi düsünüyor öncelik takıma yararlı olacak forvet.zaten sürekli bunu ifade ediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

gürcan bilgiç yönetime yakın biri ama şu deivid de kurtulmazsak bunların hiç biri olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

aziz yildirim gurcani pek sevmez ama iyi kaynaklari vrdir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

saha man utd den ayrılmaz ayrılsa bile ingiltere dışına çıkmaz bence gs adı sanı duyulmamış biri alıcak kesin hatta %99.9

bakalim neler olcak hayirlisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    saha man utd den ayrılmaz ayrılsa bile ingiltere dışına çıkmaz bence gs adı sanı duyulmamış biri alıcak kesin hatta %99.9
    Bu kanıya nerden vardın ?

Mesaj Yetkileri