1 ile 30 arası toplam 574 sonuç

Konu: İşte Premier League Bu..[Portsmouth]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    şehzadelerr kentiiii

abi bu kurşun döktürme ciddi bi iş gülme öyle annelerle olmaz bu iş. benim tanıdıklarım var bu konu da eğitim almış. bu iş profesyonal işi.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Portsmouth bu gece muhteşem oynadı..Ömerçip 2 as forveti olmayınca yeni bir taktik denedi ve kendini resmen ateşe attı ama 2-0 lık galibiyet herşeyi unutturdu..

Maçta sürekli daha iyi oynayan tarafan Portsmouth tu ve Bay İversen ne kadar iyi bir alternatif olduğunu gösterdi ve tek santraforda oynarım dedi.Maçtan sonra konuşan Ömerçip ''Tek santrafor kararını almak zor oldu benim için ama Barcelona ya karşı iki yedek forvetimi sahaya sürsem akılsızlık olurdu , bizde haddimizi bilerek oynadık artık 2.maça bakıyoruz'' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Superr.. 2 macta skoru korumaya bak... Bu maci atlarsan yari finale kadar cikarsin derim...

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Carling Cup Final

Arsenal-Portsmouth

Bu maçın önemini anlatmaya gerek yok.Ömerçip takımına ilk kupasını kazandırmak istiyor.Arsenal ise ligte ilk 4'te değil ve umudunu Carling ve FA ya bağlamış durumda..

Basın mensuplarının tek forvet mi iki forvet mi oynıcaksınız sorularını yanıtsız bırakan Ömerçip Cesar ve Bianchi'nin durumları şu an belli değil onlara bağlı dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Müthiş gecede sonucu penaltılar belirledi..Maçta üstün olan taraf Arsenaldi ilk golüde onlar buldu.Portsmouth ise vasat bir oyun sergilemişti ancak dk lar 66 yı gosterırken 35 metreden(abartmıyorum) Riquelme bir banana sallamış ki anlatılmaz yaşanır.İnanılmaz bir gol ve bu golle maç uzatmalara daha sonra da penaltılara gitti.

3 penaltıyıda kurtaran Dudek le inanılmaz golü atan Riquelme maçın yıldızları oldu..

Ve kupa bizim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    üffff ne yaptin barcaya öyle. süpersin be kanimca
    Tesekkurler Yusuf'cum işalla deplasmanda da kontra'dan bir gol bulup işi bitiririz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

West Ham'dan taninan Ergiz Gizer Portsmouth menajeri Omer'i kutluyor!
    Carling Cup finali sonrasi Ergiz Gizer Omer'e telefon acti ve Barca galibiyetiyle beraber aldigi 2 skorun harika oldugunu ve ilk kupasinin ardindan diger kupalari da almasini temenni ettigini soyledi!

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    West Ham'dan taninan Ergiz Gizer Portsmouth menajeri Omer'i kutluyor!
    Carling Cup finali sonrasi Ergiz Gizer Omer'e telefon acti ve Barca galibiyetiyle beraber aldigi 2 skorun harika oldugunu ve ilk kupasinin ardindan diger kupalari da almasini temenni ettigini soyledi!
    Portsmouth menajeri Ömer tsk etmek ve kupayı kutlamak için Ergiz Gizer'i yemeğe davet edicekti ama Ergiz Gizer'in teli kapalıydı.

Tesekkur ederim arkadaşlar penaltıyla oldu ama oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Barclays Premier League

______27.Hafta______

Newcastle-Portsmouth

Newcastle için işler pek iyi gitmiyor.Portsmouth ise puan kaybı istemiyor.

Mesaj Yetkileri