Devamını bekliyoruz abi![]()
Devamını bekliyoruz abi![]()
VaLLa süpersin hocam.
maçları bekliyorum..![]()
abi hayırdır maçlar nerde geç kaldı sanki umarım kötübişi yoktur
başarılar arkadaşlar![]()
çoook iyi gidiyosun ilhan abi devamını bekliyoruz
2. Şampiyonluğu istiyoruz abi
Ilhan nerelerdesin yahu..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Arkadaşlar, bir günlük aradan sonra kariyerime yeniden devam edeceğim. Haberler, tüm yenilikleriyle birazdan. Bundan sonra 5 Premiership maçlık periyotları halinde (içlerinde kupa ve Avrupa maçları da dahil) bir ön tanıtım ve bu maçlar verildikten sonra o periyorun en çok göze batan ismi, o dönemki lig performansı değerlendirmesi gibi konularla renkli bir kariyer vereceğim.
Birazdan haberler başlıyor![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
hadi abi merakla bekliyoruz bu arada ödülü yeni görüyorum hayırlı olsun camia da sevinmiştir baya![]()
İspatlama Dönemi
Aston Villa, Premiership'te 6-11. hafta mücadeleleri, Şampiyonlar Ligi'nde de ilk üç maçını oynayacağı bu periyotta genelde kendisinde zayıf rakiplerle mücadele edecek.
Aston Villa Premiership'te bu dönemde Middlesbrough, Leeds, Portsmouth, Wigan ve Liverpool ile maç yapacak. Şampiyonlar Ligi'nde ise sırasıyla Paris, Sampdoria ve Schalke maçlarına çıkacak. Carling Cup 3. Tur mücadelesinde ise Wolwes deplasmanına gidilece.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Periyotunda başarılar dilerim İlhan.![]()
Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maçı
Aston Villa:3-0:Paris St. Germain
Villans Şampiyonlar Ligi'ne güzel başladı.
Net galibiyetin mimarları Contreras (KK), Gyan Asamoah ve Woodgate oldu. Aston Villa başlangıçta grubun favorisi olarak gösteriliyordu.
3-0 gayet guzel bir skor bakalim diger sampiyonlar ligi maclari ne olacak?
güzzel gidiyorsun başarıların devamını dilerim ama ben ne bilim ilk yıldan bütün başarıları kazandın zaten zevkli oluyo mu böle
Şampiyonlar Ligi'ne bomba gibi başlamışsın İlhan abi.Devamını diliyorum.Lig maçlarınıda bekliyoruz.
Premiership 6. Hafta
Aston Villa:2-0:Middlesbrough
Altın Kafa'n varsa, rahatsın
Aston Villa, evinde üstün oynadığı maçta kilidi altın kafası Bianchi ile açtı. Böylece namağlup seriye devam edildi.
Babaaaaa BÜYÜKSÜN
Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maç
Sampdoria:1-2:Aston Villa
Villans formunu sürdürüyor
Barry ve Bianchi ile 2. maçında 6 puanı kapan Villans'ta düşündürücü tek durum Jimenez ve Sosa'nın sakatlığı.
tebrikler abi.....
Çok iyi gidiyosun İlhan Abi... Galibiyet zinciri yakalamışsın...
abi fotomac gibisin allah canımı alsın nerden buluyon bu başlıkları
Altın kafa'n varsa rahatsın
Premiership 7. Hafta
Leeds:1-1:Aston Villa
Villans galibiyeti kaçırdı
Moore ile öne geçen Villa galibiyeti koruyamayınca sahadan bir puan ile ayrıldı.
Premiership 8. Hafta
Aston Villa:1-0:Portsmouth
Villans zor da olsa kazandı
Aston Villa kurtarıcısı Gyan Asamoah'ın son dakikalarda attığı golle sahadan galip ayrılmasını bildi.
leeds maçı kaza olmuşş nazar boncuğu diyelim. ama pompey macının zor geçmesi ii olmamısşş
luke moore: " neler oluyor bize yine neler oluyor gülüm"
İlhan Baba : noluo lan luke
luke moore: hoca seda la düet yapçazz sesimi geliştiriyorum
Tebrikler abi bu sene de şampiyon olursun bu gidişle![]()
Çok güzel başlamışsın İlhan. Sadece şampiyonluk kesmez bizi en az 5 kupa bekliyoruz bu sezon senden. 2'sini kazandın, kaldı 3.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
abi allah ın izniyle plaka no muz olan 45 nolu sms sana geliyor
serkan abi beş demiş ama yetmez en az 10 taneartık özel turnuva mı yapcan napçan bilmiom ama taraftar bu memnun etmek lazım
![]()
Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maçı
Schalke 04:1-2:Aston Villa
Villans hız kesmiyor
Tam bir futbol şöleninin yaşandığı müthiş gece Villa'nın golleri Moore ve Gyan Asamoah'tan geldi. Bu skorla Aston Villa puanını 9'a çıkararak gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantiledi.
Premiership 9. Hafta
Aston Villa:4-1:Wigan
Gyan varsa sorun yok!
Aston Villa Ganalı golcüsünün müthiş performansı ile rakibini geçmeyi başardı. Tam iki gol atan Asamoah maçın yıldızıydı. Diğer goller Jimenez ve Sosa'dan geldi.
Maçtan sonra basın mensuplarına konuşan Aydoğan, Asamoah'ın formundan çok memnun olduğunu, onun tam bir joker olduğunu ve ondan faydalanmaya devam ececeğini belirtti.
Ligde yenilmezlik serilerinin uzun süredir devam ettiği ve bunun bir baskı yaratıp yaratmayacağı sorusunu da Aydoğan şöyle yanıtladı:
- Biz büyük bir kulübüz. Yenmek de var yenilmek de. Oyuncularıma bununla uğraşmaktan çok kendilerini geliştirmeleri hususnda talimatlar veriyorum. Güzel bir seri yakaladık ve devam etmek en büyük hedefimizdir.
Asamoah i nasil oynatiyorsun ben de roma ya alacam target man olur mu ondan
Çoğu maçta target man oynattım.
Şimdi arkadaşlar, target man'a yöneltebileceğiniz 3 tarz pas stili var:
-To feet: ayağa (off the ball yani topsuz alan özelliğinin iyi olması gerekir)
-To head: kafaya (jumping yani zıplama özelliğinin iyi olması gerekir)
-Run onto ball: koşu yoluna (hız, hızlanma ve önceden sezme özelliklerinin iyi olması gerekir)
Asamoah'ta bütün bu özellikler iyi durumda ve tam bir target man. Ancak bonservis ile almaya kalkarsanız bayağı bir para tutar. Ben bedelsiz aldım kontratı bittiği için.
Not: Jumping özelliği 18'dir, bu özelliği daha yüksek olan defans oyuncularına karşı iyi bir hedef adam olamayabilir.