Tansel öncelikle teşekkürler, ilk resim çok hoş gerçekten.
Alican seni de tebrik ederim. İnşallah 4 içine de seçilirsin. İleride büyük topçu olursun da FM'de ilk seni transfer ederiz takımlarımıza inşallah...
Tansel öncelikle teşekkürler, ilk resim çok hoş gerçekten.
Alican seni de tebrik ederim. İnşallah 4 içine de seçilirsin. İleride büyük topçu olursun da FM'de ilk seni transfer ederiz takımlarımıza inşallah...
"YÜCE ATATÜRK"
Slm beyler 23.30 da Ankaraya yolculuk var bişe isteyen varmı
Anıtkabir'e git bizim için![]()
kendine dikkat et kardeş![]()
I'm back...
Ankaraya gidipte oraya gitmeden olmaz zaten.. Başka başka..
olabilir bak bu.. neyse ben kaçıyorum kendinize iyi bakın cumartesiye kadar el sallıyorum sizlere..
güle güle kendine iyi bak![]()
selamun aleykum herkese
hiç kimseler yok kafeede
arkadaşlar Avatarım nasıl??Kendim yaptım....
Photosop olmadığı için Paintle yaptım...
S.a
Bir yarım saat uğrayayım dedim.![]()
günaydın ahali.
Herkese İyi akşamalrNaılsınız??
İyi akşamlar ibo sağolasın.
Ya dünkü soruna hala cevap veremedim. Makro deneyimim falan yoktur yahu benim öyle kötü huylarım.![]()
burada gök gürlüyor yahu Emre abi ne iş???Nasılsın abicim??
I'm back...
Sağolasın Mustafa iyidir sen nasılsın?
Burada da yagmur çok azda olsa atıştırdı bugün. Ama ben asıl yagmuru yarın bekliyorum![]()
![]()
abi tırsıyom elektrikler felan gider kala kalırız karanlıktaBugün burda dev damlalar halinde yağdı yarım bir saat
![]()
I'm back...
KEsilen elektrik olsun Mustafa şu susuzluktan kurtarsa. Bende acayip tırsarım laf aramızda gök gürültüsünden.![]()
dün gece uykumdan uyandım abi yaa valla gök gürültüsü yüzünden
Valla bizim DSİ Bölge Müdüründen açıklama geldi su sıkıntısı yok Eskişehirin diye
İstersen gel buraya
![]()
I'm back...
Bizde de yok şimdilik şükürde Ankara'da kesmişler bugün suları 2 günde bir keseceklermiş. Nereye gidiyoruz yahu böyle?
Önceden düşünülmesi gereken şeylerdi abi bunlarGaliba Allah bilir ama kıyamet yakın gibi abi
Ankara'yıda 2 bölgeye ayırmışlar kestilermi 2 gün kesiyolarmış galiba...
I'm back...
Allah sonumuzu hayır etsin.
Okadar detayını bilmiyorum valla ama kesiyorlarmış işte.
Anam gök gürlemeye başladı.![]()
Burdakiler orayamı gitti yoksa7 numarayı izledinmi abi bugün??
![]()
I'm back...
İzleyemedin Mustafa eve geç geldim ama sabahın köründe vardı ona baktım şu tatil köyünde hırsızlık olan bölüm.
Çok güzel ve hızlı bir şekilde yagmur yagmaya başladı ama gök gürlüyorum tırsıyorum....