Kariyerseverlerden pek ilgi goremesekte oziyle ben kariyerimizi aktarmaya devam ediyoruz
En son sampiyonluk yarisinda ozinin bana attigi celmede kalmistim.

Inter maci yaklasiyordu. Ancak takimda chivu,iversen ve kara iversen okaka saktti. Bu mactan once inter le aramizda 6 puan fark var ligde son 9 maca girilirken. Parola mutlak galibiyet..

Soyunma odasi..

Ozgur:
Beyler tamam moraliniz bozuk forumda ilgi gormediginiz icin ama bu maci almaliyiz sampiyon olamasak bile kendi evimizde 81000 kisi onunde interi yenmeliyiz. CL ye gitmek zaten garanti kupada finale ciktik italya da tek rakip inter taraftar icin oynayin ULEEEEEEEEEEAA.
Takim:
FORZAAA ROMAAAAAAAAAAA

Soyunma odasi cikisi...
Roberto Sensi: Ozgurum iki dakka bakiver be..
Ozgur: Buyur abi.
R.Sensi: Olum bak ozi lazioyla yeni sozlesme imzaladi sen de tutturmusun 1 yillik imzalarim diye. Al imzala su kagidi taraftarlar takim killaniyo gece yarisi totti telefon acti Ozgur yoksa ben de yokum seneye diyo.
Ozgur: Kusura bakma baskanimben onu tamamen unutmusum ya tamam imzaliyom. Maas butcesi 48milyon avro transfere de 21 milyon avro.. tamamdir abi. Bu maci senin icin kazancaz abi.
R.Sensi: Hadi goreyim sizi.

Inter in yogun baskisina ragmen Takim ve taraftarin coskusu birlesti ve bu kritik maci kazanarak puan farkini 3 e indirdik. Sampiyonluk dugumu son 8 haftaya kaldi. Bizim fiksturumuz daha avantajli olsa da interin milan ve forentina maclarinda puan kaybetmesini bekleyecektik.

Bu arada Cl ceyrek final macina yeterince hazirlanamadik ve kendi sahamizda farkli yenilerek CL iddiamizi kaybettik. 2. mac icin mucize bile yetmeyecek gibi gorunuyor.

ARKADASLAR YORUM YAPARSANIZ BIZLERI COK MUTLU EDECEKSINIZ. SONUCTA BIZLER HEYECANIMIZI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUZ. BU ISLER ZORLA OLMAZ ANCAK ILGISIZLIK BIZIMDE HEYECANIMIZI AZALTIYOR.