Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 63 arası toplam 63 sonuç

Konu: Beşiktaş'ın Rakibi Belli Oldu [ Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar eger ilk onbirde ibrahim kac ve serdarı oynatyırsa demekki besıktas rakibini kücümsüyor rakip güclü adına ve ligine aldanmayın evinde 33 macta yenılmemıs en sonra 2005 yılında partızana yenilmiş ayrıca en iyi oyuncularını lokomatıv moskovaya 2.5 satmıslar 2001 yılında kurulan takım sürpriz olursa sasırmayın duran toplara dikkat ukraynalı bir oyuncu cok gol atıyor.........
    Gökhan Zan sakat yani orda Koray oynamazsa İbrahim Kaş oynayabilir.En azından Baki'den iyiMehmet Yozgatlı takıma daha tam olarak uyum sağlayamadı sağ kanatta Serdar Özkanı oynatması da çok yanlış bir tercih olmaz bana göre.Galatasaray'da Serkan ve Barış nasıl oynayabiliyorsa bu 2 genç çocuk da çok rahat uynar.Hazırlık maçlarında da bunu kanıtladılar zaten

2. Default

Baki kesicilik adina cok iyi bence. Topu oyuna sokma konusunda kotu sadece, onda da defansimizda iyi olan bir kisi var. O da Koray, ama kendisi 150 boyunda oldugu icin defansta oynayinca pek iyi seyler olmuyor.

Ibrahim Kas'i oynatmak kucumsemek degildir. Ne alaka ki? Herif 21 yasinda, onceki yas gruplarinin milli takimlarinda falan oynamis. Yeterince tecrubeli.

Avrupa'da 21 yasindaki oyuncular coktan takimlarinda oynamaya basliyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Gökhan Zan sakat yani orda Koray oynamazsa İbrahim Kaş oynayabilir.En azından Baki'den iyiMehmet Yozgatlı takıma daha tam olarak uyum sağlayamadı sağ kanatta Serdar Özkanı oynatması da çok yanlış bir tercih olmaz bana göre.Galatasaray'da Serkan ve Barış nasıl oynayabiliyorsa bu 2 genç çocuk da çok rahat uynar.Hazırlık maçlarında da bunu kanıtladılar zaten
    Serdar be İbrahim beni yanıltmadı

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri