Sayfa 27 / 49 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Çoğu maçta target man oynattım.

Şimdi arkadaşlar, target man'a yöneltebileceğiniz 3 tarz pas stili var:

-To feet: ayağa (off the ball yani topsuz alan özelliğinin iyi olması gerekir)

-To head: kafaya (jumping yani zıplama özelliğinin iyi olması gerekir)

-Run onto ball: koşu yoluna (hız, hızlanma ve önceden sezme özelliklerinin iyi olması gerekir)

Asamoah'ta bütün bu özellikler iyi durumda ve tam bir target man. Ancak bonservis ile almaya kalkarsanız bayağı bir para tutar. Ben bedelsiz aldım
    kontratı bittiği için.

Not: Jumping özelliği 18'dir, bu özelliği daha yüksek olan defans oyuncularına karşı iyi bir hedef adam olamayabilir.

Ben okakayla onu oynatacam ikisini de target man yapsam cok mu sacma olur.

Bu arada kadronu da gosterebilirmisin yani ilk11 ini

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    Ben okakayla onu oynatacam ikisini de target man yapsam cok mu sacma olur.

Bu arada kadronu da gosterebilirmisin yani ilk11 ini
    Bence sadece Asamoah olsun target man. İlk 11'im bir 6-7 sayfa öncede duruyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Carling Cup 3. Tur

Wolves:3-4:Aston Villa

Villans son anda!

Aston Villa yedek ağırlıklı kadrosu ile favori çıktığı maçı son anda kazandı. Goller Iversen ( 2 ), Moore ve Adriano'dan geldi.

Premiership 10. Hafta

Liverpool:0-1:Aston Villa

Villans zorlu maçtan kârlı çıktı

Aston Villa zorlu maçı Hyypia'nın kendi kalesine attığı gol ile almasını bildi. Villans böylece puanını 24'e çıkararak liderliğini korudu.

Puan durumu, 5 maçlık son periyot değerlendirmesi, son dönemin göze batan oyuncusu ve müthiş bir transfer haberi birazdan...

Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Puan durumu, 5 maçlık son periyot değerlendirmesi, son dönemin göze batan oyuncusu ve müthiş bir transfer haberi birazdan...

Transferi heyecanla beliyoruz galiba arsenalin wonderkidini aldin.
    Bu arada senin forvet cok deli ben olsam kimi oynatacagimi sasiririm yaw,

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ilhan abi güzel gidiyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Super gidiyorsun... Target Man'e topu nasil yollayacagimiz cok onemli mesela Bianchi'ye kafaya yollatirsak daha iyi oluyor Bu arada Liverpool macini iyi almissin... Wolwes maci da cok gollu gecmis hadi bakalim hayirlisi... Bence bu periyodun en dikkat ceken adami Gyan Asamoah oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dönem Değerlendirmesi

Premiership 6-10. haftaları boyunca boyunca oynadığı 5 maçta Aston Villa 4 galibiyet ve 1 beraberlik alıp bu dönemde 13 puan topladı. Villans'ın bu dönemde aldığı en önemli galibiyet şüphesiz son oynanan ve 1-0 kazanılan Liverpool maçı oldu. Aston Villa 10 maç sonunda 24 puan ile yenilgisiz lider durumda

Premiership 10. Hafta Puan Durumu:

Aston Villa en yakın takipçisi Chelsea'ye 10 haftada 5 puan fark atmış durumda. Ancak ilerleyen haftalarda Villans'ın fikstürü bayağı bir zorlaşacak. Bakalım puan farkı kapanabilecek mi?

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Hafta Puan Durumu:

3 maçta 9 puan toplayan Villa büyük ihtimalle gruptan çıkacak. Ancak Aydoğan işi sıkı tutuyor.

Bu Dönemin En Göze Batan İsmi: Gyan Asamoah

Asamoah, hem ligdeki, hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı ile bu dönemin en çok göz dolduran ismi oldu. Wigan maçında attığı iki golle maçın yıldızı olan Asamoah bu dönemde toplam 5 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Bakalım Premiership 11-15. haftalık periyodunda Villans bu formu koruyabilecek mi, bekleyip göreceğiz...

Fırtınalar estiriyosun İlhan Abi...

CL grubuda denk güçte 3takım gelmiş...

Başarılar Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi çok iyi gidiyorsun
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Malik Fathi Aston Villa'da

Aston Villa Avrupa'nın en önemli defans oyuncularından birini kadrosuna kattı. Hertha Berlin'e tam 12.5 milyon avro ödeyen Villans kadrosunu gittikçe Avrupa'nın en iyi kadrolarından biri haline getiriyor.

İşte FM'de Fathi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Süper transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Teşekkürler, daha bir sürü iyi transfer yapacağız.

Gzl transfer yapmışsın Abi...

Çok güzel gidiyorsun tebrik ederim, konuyla alakası yok ama temanın adını söylermisin,çok beğendim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Turnstyle, FM'nin en ünlü skini

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Turnstyle, FM'nin en ünlü skini
    Bende indirmek istiyorum da sitenin indirme seyinde bir sorun var geriye 10 saniye sayiyor sonra duruyor sayfa goruntulenemiyor diyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arama motorlarından arayıp bulun. Site sunucusu yenileniyor.

ilhan abi gercekten de bu kariyer simdiden bir efsane olmustur, ozellikle transfer politikan mukemmel, lakin ben fm'yi biraz sacma bulmaya basladim. 4-4-2 disindaki taktiklerle basarili olmak cok zor(mesela bence sam allardyce'in 4-3-3 sistemi de en az 4-4-2 kadar iyi, ki zaten gercek hayatta gecen sezon bolton 56 puan topladi ve 7. oldu ; bence bolton gibi bir kadro icin basaridir) si games insallah 2008'de motoru biraz gelistirir yoksa ben birakacagim. Ne yani basari icin illa 4-4-2 oynamak, bir defansif bir ofansif mc ile oynamak, bir target man ve bir fast striker ile oynamak sart mi? ben nice taktikler denedim ama bu saydigim seyleri yapinca bin kat daha basarili oldum ve istikrar yakaladim. Ilhan abi sen de galiba bu taktikle oynuyorsun eger hataliysam lutfen duzelt. Kariyer ciddi anlamda mukemmel..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada nice taktikler denedim derken yanlis anlasilma olmasin bu taktikleri kendim yaptim. Bazi insanlar taktik indiriyor fln ben bu insanlari anlamakta gucluk cekiyorum, soz meclisten disari..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Talking

Malik Fathi harika..yılın defans oyuncusu bile seçilir..oyunun lahm,cole,zambrottadan sonra en iyi solu..artık bu kariyeri sık kullanılanra ekledim
    çok zevkli gidiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    ilhan abi gercekten de bu kariyer simdiden bir efsane olmustur, ozellikle transfer politikan mukemmel, lakin ben fm'yi biraz sacma bulmaya basladim. 4-4-2 disindaki taktiklerle basarili olmak cok zor(mesela bence sam allardyce'in 4-3-3 sistemi de en az 4-4-2 kadar iyi, ki zaten gercek hayatta gecen sezon bolton 56 puan topladi ve 7. oldu ; bence bolton gibi bir kadro icin basaridir) si games insallah 2008'de motoru biraz gelistirir yoksa ben birakacagim. Ne yani basari icin illa 4-4-2 oynamak, bir defansif bir ofansif mc ile oynamak, bir target man ve bir fast striker ile oynamak sart mi? ben nice taktikler denedim ama bu saydigim seyleri yapinca bin kat daha basarili oldum ve istikrar yakaladim. Ilhan abi sen de galiba bu taktikle oynuyorsun eger hataliysam lutfen duzelt. Kariyer ciddi anlamda mukemmel..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada nice taktikler denedim derken yanlis anlasilma olmasin bu taktikleri kendim yaptim. Bazi insanlar taktik indiriyor fln ben bu insanlari anlamakta gucluk cekiyorum, soz meclisten disari..

Kesinlikle haklısın. Oyuna ilk başladığımda tek forvetli bir sistem denedim ama oyun kurmakta zorlandım. Çünkü oyunu yapan İngilizler hep 4-4-2'yi tutar bir taktik haline getiriyorlar. Özellikle pivotlu bir 4-4-2 kesinlikle tutuyor. Maç motoru konusunda yeni FM 2008'de gelişmeler varmış ama bakalım, inşallah tek forvetli taktiklerin defansif avantajı oyuna yansır.

Kariyer için yaptığın yorumlara da teşekkür ederim. Artık kariyeri 5 maçlık periyotlar ve bunların öncesi ve sonrası değerlendirme ve puan durumu verme usülü ile yayınlayacağım. Öyle eminim ki daha zevkli olacak. Yarın devam edeceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Malik Fathi harika..yılın defans oyuncusu bile seçilir..oyunun lahm,cole,zambrottadan sonra en iyi solu..artık bu kariyeri sık kullanılanra ekledim
    çok zevkli gidiyor..
    Sana da teşekkür ederim. Kariyer sizlerin ilgisi ve desteği sürdükçe devam edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

alt yapindaki en en gelecek vaadeden oyunculari gösterirmisin?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    alt yapindaki en en gelecek vaadeden oyunculari gösterirmisin?
    Bugün içerisinde ekran resimleri ile gösteririm.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bugün içerisinde ekran resimleri ile gösteririm.

sagol.

Premier ligde sampiyon olunca ne kadar para geliyor? eger hatirliyorsun..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Malik Fathi Mukemmel Bir Transfer Kariyerinde Guzel Gidiyor...insallah Uzun Soluklu Olur Devami Gelir...

ben aston vıllayla oynadım cok ıı kadrosu var ııde butce verıyolar,barosu stılıan petrovu ve kadroda yaramayan futbolcuları satmıstm yerleıne JO yu aldım orta sahaya danıel carvalho devre arasında yıne butce verıyolar o butceyle lennonu aldılm defansta alt yapıdan cıkan rıdgewell cok ıı adam oluo lıgde 6. oldum ıkınce sene muazzam butce verdıler solon kaloyu aldım defansada dawsonn(tot hotspur) sola fabıo aurelıo sag beke pasanen muhtesem kadro kurdum ıkınce sene 2.oldum ama sampıyonlugu son anda kacırdım.rıdgewele sans ver bence.neyse basarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Mailk Fatih iyi transfer.Devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Malik Fathi Mukemmel Bir Transfer Kariyerinde Guzel Gidiyor...insallah Uzun Soluklu Olur Devami Gelir...
    Sizlerin desteği sürdükçe 5000 mesajı bile buluruz bu kariyerde

Quote Originally Posted by YusufT View Post

sagol.

Premier ligde sampiyon olunca ne kadar para geliyor? eger hatirliyorsun..
    16.25 milyon avro.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aston Villa'ya Tarihinin En Buyuk Transferini Yap Ve Taraftari Salla Bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu an büyük transfer yapamam, ki yapsam bile yapacak pozisyon yok. Woodgate yaşlanınca dünya çapınca bir DC alacağım, 30 milyon avro civarında bir miktar ödeyerek. Zamanı geldiğinde hepiniz göreceksiniz.

Sayfa 27 / 49 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Mesaj Yetkileri