Carling Cup 3. Tur
Wolves:3-4:Aston Villa
Villans son anda!
Aston Villa yedek ağırlıklı kadrosu ile favori çıktığı maçı son anda kazandı. Goller Iversen ( 2 ), Moore ve Adriano'dan geldi.
Premiership 10. Hafta
Liverpool:0-1:Aston Villa
Villans zorlu maçtan kârlı çıktı
Aston Villa zorlu maçı Hyypia'nın kendi kalesine attığı gol ile almasını bildi. Villans böylece puanını 24'e çıkararak liderliğini korudu.
Puan durumu, 5 maçlık son periyot değerlendirmesi, son dönemin göze batan oyuncusu ve müthiş bir transfer haberi birazdan...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ilhan abi güzel gidiyorsun.
Super gidiyorsun... Target Man'e topu nasil yollayacagimiz cok onemli mesela Bianchi'ye kafaya yollatirsak daha iyi oluyorBu arada Liverpool macini iyi almissin... Wolwes maci da cok gollu gecmis hadi bakalim hayirlisi... Bence bu periyodun en dikkat ceken adami Gyan Asamoah oldu
![]()
Dönem Değerlendirmesi
Premiership 6-10. haftaları boyunca boyunca oynadığı 5 maçta Aston Villa 4 galibiyet ve 1 beraberlik alıp bu dönemde 13 puan topladı. Villans'ın bu dönemde aldığı en önemli galibiyet şüphesiz son oynanan ve 1-0 kazanılan Liverpool maçı oldu. Aston Villa 10 maç sonunda 24 puan ile yenilgisiz lider durumda
Premiership 10. Hafta Puan Durumu:
Aston Villa en yakın takipçisi Chelsea'ye 10 haftada 5 puan fark atmış durumda. Ancak ilerleyen haftalarda Villans'ın fikstürü bayağı bir zorlaşacak. Bakalım puan farkı kapanabilecek mi?
Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Hafta Puan Durumu:
3 maçta 9 puan toplayan Villa büyük ihtimalle gruptan çıkacak. Ancak Aydoğan işi sıkı tutuyor.
Bu Dönemin En Göze Batan İsmi: Gyan Asamoah
Asamoah, hem ligdeki, hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı ile bu dönemin en çok göz dolduran ismi oldu. Wigan maçında attığı iki golle maçın yıldızı olan Asamoah bu dönemde toplam 5 kez fileleri havalandırmayı başardı.
Bakalım Premiership 11-15. haftalık periyodunda Villans bu formu koruyabilecek mi, bekleyip göreceğiz...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Fırtınalar estiriyosun İlhan Abi...
CL grubuda denk güçte 3takım gelmiş...
Başarılar Abi...
Tebrikler abi çok iyi gidiyorsun
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Malik Fathi Aston Villa'da
Aston Villa Avrupa'nın en önemli defans oyuncularından birini kadrosuna kattı. Hertha Berlin'e tam 12.5 milyon avro ödeyen Villans kadrosunu gittikçe Avrupa'nın en iyi kadrolarından biri haline getiriyor.
İşte FM'de Fathi
![]()
Süper transfer
Teşekkürler, daha bir sürü iyi transfer yapacağız.
Gzl transfer yapmışsın Abi...
Çok güzel gidiyorsun tebrik ederim, konuyla alakası yok ama temanın adını söylermisin,çok beğendim![]()
Turnstyle, FM'nin en ünlü skini![]()
Arama motorlarından arayıp bulun. Site sunucusu yenileniyor.
ilhan abi gercekten de bu kariyer simdiden bir efsane olmustur, ozellikle transfer politikan mukemmel, lakin ben fm'yi biraz sacma bulmaya basladim. 4-4-2 disindaki taktiklerle basarili olmak cok zor(mesela bence sam allardyce'in 4-3-3 sistemi de en az 4-4-2 kadar iyi, ki zaten gercek hayatta gecen sezon bolton 56 puan topladi ve 7. oldu ; bence bolton gibi bir kadro icin basaridir) si games insallah 2008'de motoru biraz gelistirir yoksa ben birakacagim. Ne yani basari icin illa 4-4-2 oynamak, bir defansif bir ofansif mc ile oynamak, bir target man ve bir fast striker ile oynamak sart mi? ben nice taktikler denedim ama bu saydigim seyleri yapinca bin kat daha basarili oldum ve istikrar yakaladim. Ilhan abi sen de galiba bu taktikle oynuyorsun eger hataliysam lutfen duzelt. Kariyer ciddi anlamda mukemmel..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada nice taktikler denedim derken yanlis anlasilma olmasin bu taktikleri kendim yaptim. Bazi insanlar taktik indiriyor fln ben bu insanlari anlamakta gucluk cekiyorum, soz meclisten disari..
Malik Fathi harika..yılın defans oyuncusu bile seçilir..oyunun lahm,cole,zambrottadan sonra en iyi solu..artık bu kariyeri sık kullanılanra ekledim
çok zevkli gidiyor..![]()
Kesinlikle haklısın. Oyuna ilk başladığımda tek forvetli bir sistem denedim ama oyun kurmakta zorlandım. Çünkü oyunu yapan İngilizler hep 4-4-2'yi tutar bir taktik haline getiriyorlar. Özellikle pivotlu bir 4-4-2 kesinlikle tutuyor. Maç motoru konusunda yeni FM 2008'de gelişmeler varmış ama bakalım, inşallah tek forvetli taktiklerin defansif avantajı oyuna yansır.
Kariyer için yaptığın yorumlara da teşekkür ederim. Artık kariyeri 5 maçlık periyotlar ve bunların öncesi ve sonrası değerlendirme ve puan durumu verme usülü ile yayınlayacağım. Öyle eminim ki daha zevkli olacak. Yarın devam edeceğiz![]()
alt yapindaki en en gelecek vaadeden oyunculari gösterirmisin?
Malik Fathi Mukemmel Bir Transfer Kariyerinde Guzel Gidiyor...insallah Uzun Soluklu Olur Devami Gelir...
ben aston vıllayla oynadım cok ıı kadrosu var ııde butce verıyolar,barosu stılıan petrovu ve kadroda yaramayan futbolcuları satmıstm yerleıne JO yu aldım orta sahaya danıel carvalho devre arasında yıne butce verıyolar o butceyle lennonu aldılm defansta alt yapıdan cıkan rıdgewell cok ıı adam oluo lıgde 6. oldum ıkınce sene muazzam butce verdıler solon kaloyu aldım defansada dawsonn(tot hotspur) sola fabıo aurelıo sag beke pasanen muhtesem kadro kurdum ıkınce sene 2.oldum ama sampıyonlugu son anda kacırdım.rıdgewele sans ver bence.neyse basarılar
Mailk Fatih iyi transfer.Devamını bekliyoruz![]()
Aston Villa'ya Tarihinin En Buyuk Transferini Yap Ve Taraftari Salla Bence...![]()
Şu an büyük transfer yapamam, ki yapsam bile yapacak pozisyon yok. Woodgate yaşlanınca dünya çapınca bir DC alacağım, 30 milyon avro civarında bir miktar ödeyerek. Zamanı geldiğinde hepiniz göreceksiniz.