carlos geçen sene döktürüyordu zaten
carlos geçen sene döktürüyordu zaten
David Beckham e gitti oyum...
Oyum RAUL Gonzales'e...
dünyanın en iyi oyuncusu C.Ronaldo o olmadığı için oylar Thierry Henry e ANRİİİİİİİİ![]()
Ömer onu biliyorum ama biz kendisini "Sol Bek" olarak tanıdık, o yüzden böyle söyledim..(:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
carlos a tabiki
Ben merak ediyorum.Carlos'a oy vermeyen olaya tarafsız gözle bakabilcek bir fenerli çıkcak mı diye
Thierry Henry..
Carlos'a gitti oyum![]()
Bir Galatasaray'lı olarak oyum Carlos'a gitti. Aslında Henry'e verecektim ama onun seçilmesi ülkeme fayda sağlamaz. Carlos seçilirse iyi bir tanıtım olur.
NOT: Kimse Kimseyi oyunu verdiği kişi hakkında baskı altına alıp tartışma çıkarmasın...
Alessandro Del Piero'ya gider oyum..
Carlosa verdiğimiz oydan Türkiye tanıtımına nasıl bir fayda gelecek ki?
Oyum Del Piero'ya
Oyum carlosa
Current club: Fenerbahce SK (Turkey)
Yav bi R. Carloas'a baktım bide Henry e sondada Henry dedim.![]()
Ya sen her Carlos'a giden gitmeyen oydan sonra soracak mısın?
Herşeye karışmak zorunda mısın?
Hakan Şükür'ün de böyle bir konusu vardı çok iyi hatırlıyorum.. Tarafsız olalım diyenlerin çoğu oyunu o kadar dünya devlerinin arasında Hakan Şükür'e atmışlardı. Bahaneleride ülke tanıtımıydı. O yüzden lütfen o kişiler burda tarafsızlıktan bahsetmesin. Hakan, Puskas'tan iyi miydi? Platini'den iyi miydi? Siz geçiniz bunları...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
O oylamada en az 80 tane aday vardı ve çoğu bizler tarafından bilinmiyordu.Tanımadığımız kişilere oy vermektense bir TÜRK'e oy vermek daha mı mantıksız?
Platini'yi tanımıyordun heralde? Puskas'ı da tanımıyordun heralde? O 80 adayın 40'ı Hakan Şükür'den kat kat iyi oyunculardı. Platini, Puskas sadece örnek. Benim oyum orda Platini'ye gitmişti. Ama orda tarafsızlıktan bahsetmemiştim. Ama burda her Carlos'tan başkasına oy veren tarafsız olun v.s bilmem ne diyor. H.Şükür'de neden öyle dememiştiniz? Türk diye mi? Bu listede de Türk yok ama Türkiye'de oynayan bir oyuncu var. Ödülü kazanınca kulübü Türk takımı Fenerbahçe denilecek. Nasıl GS Uefa'da dolu dizgin giderken İstanbul diyorlardı ya. Aynen öyle...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ferenc Puskas
Predrag Mijatovic
Hristo Stoichkov
Zico
Roberto Baggio
Davor Suker
Gheorghe Hagi
Franz Beckenbauer
Pele
Michael Ballack
Henrik Larsson
Luis Figo
Zinedine Zidane
Roberto Carlos
Ronaldo
Johan Cruyff
Ronaldinho
Paolo Maldini
Diego Armando Maradona
Raul Gonzales
Thierry Henry
David Beckham
Marco van Basten
Roy Keane
Alessandro Del Piero
Lothar Matthäus
George Weah
Ruud van Nistelrooij
Paul Gascoigne
Francesco Totti
Gabriel Batistuta
Romario
Walter Zenga
Dennis Bergkamp
Dino Zoff
Oliver Kahn
Fritz Walter
Eric Cantona
Frank Lampard
Gerd Müller
Michael Owen
Samuel Eto'o
Robert Pires
Gianluigi Buffon
Pavel Nedved
Alfredo di Stefano
Carlos Valderrama
Rivaldo
Lew Jaschin
Ruud Gullit
Rene Higuita
Eusebio
Ryan Giggs
Jose Luis Chilavert
Peter Schmeichel
Michel Platini
Hidetoshi Nakata
Jari Litmanen
Kevin Keegan
Laurent Blanc
Michael Laudrup
Mario Kempes
Bobby Charlton
Gary Lineker
Ben o oylamada bunları tanıyordum.Sanıyorum çoğu kişi tanıyordu
Hakan Şükür'ün Galatasaray için, Türk milli takımı için yaptıkları ortada.. Anlatmaya gerek yok herhalde.. Carlos'un büyük futbolcu olduğuna itirazımız yok ama bu milli bir mesele değil.. Ülke futbolumuza katkı sağlamışlığı yok ki oy verelim sırf bu yüzden.. Ayrıca Hakan Şükür Türk oyuncusu sonuçta bunun karşılaştırılması abes.. Ben kendim de vermemiştim Hakan'a, Hagi ye verdim ama konu yanlış yerlere gittiği için yazma ihtiyacı hissetim.. Bu oylamalar göreceli, isteyen istediğine oy verir.. Kimsenin kimseyi baskı altına almaya, sorgulamaya hakkı yok..
Hangi futbolcuyu izledin onların arasından "fmsmyrna" kaç defa izledin?
Bilmişlik yapmayla bir yere varılmaz..