egemen manisa abartmış 4 futbolcu istemişler ve de ufuk keske alınsaydı müthiş bir kaleci olacak...
egemen manisa abartmış 4 futbolcu istemişler ve de ufuk keske alınsaydı müthiş bir kaleci olacak...
Ankaralı yöneticilere güven olmaz, umarım parasını verip ön sözleşme falan imzalatmışızdır Özer'e.. Ankara parayı gördü mü, bizi unutur valla.. Onlar ne cinstir, siz bilmezsiniz..![]()
Galatasaray'a Ufuk Ceylan ve Holosko'yu takassız da verebileceklerini söylemişler, ısrarla teklif etmişler ama Galatasaray bu iki futbolcuyu bedavaya verseler de almak istemediklerini belirtmiş.
Seneye gelcegide kesin diil offf kaçtı gelecegın CR7 si ya ufff![]()
Holosko ve Ufuk süper....
Bana göre Özer'in seneye alınması bu sene alınmasından daha mantıklı. Çünkü zaten onun mevkisinde bir çok oyuncumuz var. Hasan Şaş bile kadroya girmekte zorlanırken Özer çok yetenekli olmasına rağmen kadroda ki işi zor olacaktı. Bu sene Ankaraspor'da oynayarak tecrübe kazanır ve seneye Galatasaray'a daha hazır bir şekilde gelir. Özer transferi konusunda umutsuz konuşan arkadaşları anlamak mümkün değil. Tamam geçmiş yıllarda yönetim çok büyük hatalar yapmış olabilir ancak bu transfer sezonunda yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını bana göre kanıtladılar. Ayrıca 3 tane milli oyuncuyu kiraya verdil Ankaraspora bunun karşılığında elbette bir çıkarımız olacak.
Dün Ufuk harikaydı ama, en azından 3-5 maç daha izlemek lazım.. Holosko'da iş yapabilirdi belki ama takımı bir anda değiştirmek yanlış.. Devre arası için saklamak istiyor olabilirler, boş kalan kontenjanı..
Şu anda en çok stoper ihtiyacımız var.Keşke Gaziantepspor bize Bekir'i ısrarla önerse..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
valla helal olsun yönetimi alkışlamak istiyorum..Lincoln transferinden sonra biz napıyoruz ya diyip eski günlerine döndüler heralde..biz sponsor yardımıyla(!) müthiş bir transfer beklerken Hakan Balta geliverdi..Hakanı küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlamayın..eskiden sag bekte alternatif yoktu artık sol bekte de yok(UEFA) stoper mevkii zaten malum..bu sezon çok gol yicez çoook..ben önümüzdeki sene için Özer için anlaşma yapıldı laflarına da inanmıyorum resmi bi açıklama gelmeden..büyük ihtimal Ankaraspor yönetimi zamanı gelsin konşuruz tipi bi cevap verdi arada da necati 1.5 milyon dolar lafları falan geçti..klüpler arasında önümüzdeki sezon için resmi bi anlaşma olsa sitede mutlaka açıklanırdı diye düşünüyorum..en azından bu kadroyla Ankaraspor küme düşmez diyip üzüntümü böle dindirim bari bi Ankaralı olarak..
CR7 NEDİR ABİ?
CR CRİSTİANO RONALDO MU OLUYOR?
ben yazarken cevap gelmiş anlamadan konuışmaa...
YAAANİ..............
benım bıldıgım adnan polat kazık yemez.bence vardır bu işte bişey bizim bilmedıgımiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aksam GS TV'deki Sarı Kırmızı Gundem programinda Ahmet Çakır ile Kadir Çetinçalı Özer ile ilgili gelişmeleri açıklayabilir.
Transfer sezonu saat 18:00 itibarı ile bittiği için kilitli.
Transfer Zirvesi Yapıldı
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel dün Florya´ya giderek Alman Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp´la yaklaşık iki saat süren bir toplantı yaptı
Feldkamp´tan kapsamlı bir rapor alan yönetim, teknik adamın isteğiyle yapılacak transferleri de görüştü.
Başkan Canaydın´ın Bolu´da oynanan hazırlık maçını izlediği, takımı beğenmediği ve eksikliklerin bir an önce giderilmesini istediği öğrenildi. Feldkamp´ın da taşların yavaş yavaş yerine oturacağını söylediği ancak transferin bir an önce gerçekleştirilmesini de istediği kaydedildi.
Feldkamp´ın raporu doğrultusunda iki tane oyuncu transfer etmeye karar veren yönetimin bir golcü, bir de gole yönelik kanat oyuncusu alacağı vurgulandı.
Transferlerin UEFA Kupası ön eleme turunda oynayabilecek futbolculardan olmasını da isteyen Kalli´nin bir iki ismi de yönetime bildirdiği ifade edildi.
Toplantı sonrasında harekete geçen yönetimin hafta sonunda yurtdışına çıkarma yaparak bu transferleri en geç önümüzdeki hafta içinde bitirecekleri öğrenildi.
Bu arada dün kura çekimi için İsviçre´ye giden Adnan Sezgin´in de kuraların ardından transfer çalışmalarını yürüteceği bildirildi
Bne yazdım yukarda ayrıca sevilla genc yetenekli adamlarda alıyor.....oda tutuyor...Sırp kıralık geliyormus....
Sahsi görüsüm bunlarsa bunlar zor....Keske olsa bunlar ama bunlar sevillanın as adamlarıSadece ipuculardan bunları buldum.
Kanoute super olur da sagbek ı ılk defa duydum
eğer liste bu gece veriliyosa çok az kaldı artık netleşmiştir bence..
neyse arkadaslar burayı sohbete cevırmeyelım msn de konusalım...msn mi ekleyin gelin.............
Pantelic olmaz çünkü Sırp olan forvet değil forvetin takım arkadaşı..Ben öyle anladım en azından...
yarın adnan sezgın toplantı yapcakmıs acıklanır yarın
Dragutinovic 28 yaşında değil bu söylediğin tanıma uyan Stankovic - Crespo var ama sanmıyorum gelmezler.
Arkadaslar yavas gidin yaw.
.Kanoute gelmez Galatasaray'a.Hiç bir Türk kulübüne gelmez ayrıca bonservisinide Gs karsılayamaz Kanoute'nin cok yüksek isterler.
Ben de sanmıyorum Kanoute yi....Bonservisi 10 milyon Euro civarı zaten...