Bence hala pek de kötü sayılmaz ama 9 milyon Euro çok fazla.
Bence hala pek de kötü sayılmaz ama 9 milyon Euro çok fazla.
Bence Alex, Terry ile çok uyumlu olur.![]()
Hemen bir kaç teknik hareket yaparak videoya çektireyim ve youtube'a vereyim belki benide birileri alır.
Şaka bir yana bu yaştan ManU'ya gitmesi güzel olmuş.Çok iyi bir eğitim ile bu çocuk ileride karşımıza süper bir futbolcu olarak çıkabilir.
So what?
Saike
İngiltere liginde rakip forvetler artık maça çıkmak için bir kez daha düşünmek zorunda kalacaklar.Çünkü Alex kesip biçebilir.
![]()
So what?
Saike
West Ham adına iyi olabilecek bir transfer.
So what?
Saike
Bitecek bu transfer ama uzatıyor Chelsea bu işi.
So what?
Saike
Açıkcası Newcastle'da ortalama bir oyuncu olmaktan ileriye gideceğini düşünmüyorum.Middlesbrough'ta üst düzey futbolcu olarak saygı görebilirdi.
So what?
Saike
Çok gzl transfer yaptı Newcastle...
ben newcastle ı inter e benzetiyorum..yıldız oyuncuları alıyolar ama başarıyı yakalayamıyorlar..
Newcastle'da işler bir türlü yerinde gitmiyor..
So what?
Saike
Owen-Martins-A.Smith-Viduka kağıt üzerinde Arsenal den daha iyi forvetleri...
Robben kafasında bitirmiş Chelsea yi... Kalsada fayda göstermez...
Tevez'de mutlu son!
Manchester United Arjantinli yıldız futbolcu Carlos Tevez'i kadrosuna katmayı sonunda başarıyor. FIFA'nın bile müdahale edemediği Tevez - West Ham United - M.United savaşında galip Kırmızılar oldu.
Bonservisinde sorun çıkan ve West Ham United ile karşı karşıya kalan Tevez, konuyu CAS'a kadar götürmüştü. Günlerdir süren uğraşlar sonunda West Ham United Tevez'in menajeriyle iki milyon poundluk bir tazminat bedeliyle anlaştığını ve futbolcuyu serbest bırakacağını açıkladı. Böylelikle Manchester United Nani, Anderson, Owen Hargreaves gibi üç yıldızı kadrosuna kattıktan sonra kare ası Carlos Tevez ile oluşturma hayalini gerçekleştirdi.
Nihayet bitti bu transfer.Yararlı olacağına inanıyorum.
So what?
Saike
çok yerinde bi transfer tevez gibi bi oyuncuyu almak kolay deil ama alan takımın ismi man.united olunca işler değişiyo![]()
Manchester bu seneye transferleriyle damga vurdu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hele şükür![]()
Geçen senenin şampiyonu ManU bu transferlerden sonra önümüzdeki sezonda tutulmaz.
ManU yu kimse turtamaz 2.lik yarışı çok zevkli olacak ingilterede
Tevez'de aynı şeyler gibi olacak..
Anlaşılmıştır umarım..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Süper oldu bu transfer Chelsea nın işi zor...
Palermo'nun Avusturalya'lı orta saha oyuncusu Mark Bresciano,Sven Goran Erikson'un takımı Manchester City'ye transfer olmaya hazırlanıyor.
27 yaşındaki oyuncunun transferi İtalyan takımının teknik direktörü tarafından doğrulandı.
Eriksson istediyse bir bildiği vardır..
Hayırlı olsun.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bresciano gibi oyuncuları var bence City'nin . Paraları var ya herkesi alırlar artık.
Valla bu yaz Premier Transfer Bölümünde Manu ile birlikte en çok City i konuşuldu...
ben daha önce demiştim yine söylüyorum fm 2008'de ilk alacagım avrupa takımı olacak man city
Saçmalık kendilerini Real Madrid sanıyorlar umarım başarılı olamazlar.
Bresciano izlediğim kadarıyla iyi oyuncu, alınırsa bence faydalı olur.
Çok mu oldu acaba?![]()
So what?
Saike