TeleGol basliyor sayin seyirciler.... EuroSport ekranlarindan yayinlanacak olan program transfer donemi boyunca hazirlik maclari sonuclariini yeni transfer ve transfer spekulasyonlarini sizlerle paylasicak... TeleGol'u bir Turk muhabir Mesut Kanat sunacak... Ayrica Alan Shearer da yorumcu olacak... Programin ilk konugu Ergiz Gizer oldu.
TeleGol'un ilk bolumu simdi sizlerle!!!
M.K: Ilk oncelikle ekran basindaki seyricilerimize ve sayin konugumuz Ergiz Gizer'e 'Hosgeldiniz!' demek istiyorum!
A.S: Hosgeldiniz!
E.G: Hosbulduk!
M.K: Evet sayin izleyiciler Ergiz Gizer'e ilk sorumuz CL'ye katilamamalarinin uzuntusunu yasayip yasamadiklari olucak.
E.G: Hayir! UEFA'da basarili olacagiz!
A.S: Peki Newcastle'in CL sampiyonu olmasini nasil buluyorsunuz?
E.G: Newcastle iyi bir takim ve CL sampiyonu oldular onlari tebrik etmekten baska bir sey yapamam!
M.K: Peki yeni sezonda transfer yapacak misiniz?
E.G: Bildiginiz gibi Roy Carroll 900k karsiliginda Norwich'e transfer oldu. Ayrica John Pantsil, Tyrone Mears ve Paul Konchesky'i gonderip yerine Eduardo Ratinho, Manuel Ruz ve Armand Traore'yi almak istiyoruz. Ayrica sezon ortasinda Werder Bremen'e transfer olan Aythami'nin yerine de Gerard Pique'yi dusunuyoruz. Zaten Perez Blas'la anlastik o 1 Temmuz'da takimimiza katilacak!
A.S: Peki bir forvet gonderecek misiniz?
E.G: Evet Iversen'e teklif gelirse gidebilir. Artik yaslandi ve cok agir bir forvet.
M.K: Peki yeni sezonda hedefleriniz ne olacak?
E.G: Gecen sezon ilk yariya kadar gol yeme sorunu yasadik. Ikinci yarida Akinfeev'in gelmesiyle bu sorun cozuldu. Ayrica beklerde degisikliklerle seneye sampiyonluga oynayacagiz. Ayrica belki supriz bir forvet daha transfer edebiliriz.
A.S: Siz gelmeden once West Ham'da sampiyonluga oynayan 1 teknik direktor yoktu. Siz neden zor hedefler seciyorsunuz?
E.G: Bunu cok istiyorum! O yuzden!
M.K: Bu supriz transferi bizle paylasir misiniz?
E.G: Su an cok erken! Olmaz!
A.S: Peki son bir soru! Hangi rakibinizden en cok cekiniyorsunuz?
E.G: Hepsinden!
M.K:Peki programimiza katildiginiz icin tesekkurler
A.S: Tesekkurler!
E.G: Ben tesekkur ederim! Iyi yayinlar
M.K: Evet sayin seyirciler! Ilk TeleGol programimizin sonuna geldik! Tekrar gorusmek uzere!