1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Ben yararlı olabileceğini düşünüyorum . Ertuğrul Sağlam Legrottaglie transferini onaylamayıp Diatta'yı aldığına göre bir bildiği vardır . Geçen sene 25 maç oynamış hiçte az değil .
    Legratoaglıa dan besıktas vazgecmedi kendisi son anda vazgecti.......Zaten star tv de falan da cıktı....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Legratoaglıa dan besıktas vazgecmedi kendisi son anda vazgecti.......Zaten star tv de falan da cıktı....
    Nerden biliyorsun Legrotaglie öyle mi dedi sana.Allah allah ya.Star Tv onu demiş başkası şunu demiş çok mu önemli.Star tv spikeri zaten kesin bişey söylemedi aldığım duyumlara göre dedi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by serhat1616 View Post
    ya beyler sallamayalım lütfen acaba kaç maçını izlediler bu adamın.transfer yapmak için transfer baksanıza gittiği hiç bir kulüpte istikararı yok adamın.
    İzlemeden aldıklarını sanmıyorum.Hocamız istediyse bir bildiği vardırAyrıca tam tersine istikrarlı bir adamBen de çok iyi trasnfer olduğunu söyleyemem ama bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bu adam açıklama yapmadımı ben Bjk ile anlaşma yaptım diye basına.Ki o zamanlar adı bile geçmiyordu.Her şey bitmişti ama son karar aşamasında bir önceki sezon az forma şansı bulmuş olması ve geçirdiği sakatlıktan dolayı vazgeçildi.Star Tv'nin her dediği doğru olmak zorunda değil.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri