Mert Silva oynuyor'mu?
blaceagle3992>>>R.Madrid
GeNç KaRTaL<<<<At.Madrid
fenerbahce_1907>>>>Valencia
Oghuse<<<<Barcelona
Mert Silva oynuyor'mu?
Bir takım insanlar bizim şansımız ile maçlarımızı kazandığımızı iddia etmektedirler.Bunlar hiç hoş olmayan suçlamalardır.Suçlamada değil bahanedir.Biz böyle bir şeyi kabul etmiyoruz.Oynadığımız baskılı ve güzel oyun rakiplerimizin hata yapmalarına neden oluyor.Ayrıca bizi durdurmak içinde sert müdahalelerde bulunuyorlar ve hakemler cezalarını veriyor.Her şey bundan ibarettir.Bizi kıskanan insanlar basit açıklamalar ile başarımızı karalamaya çalışmaktadırlar.Ama ben bu insalara pabuç bırakmam.Hedeflerinize ulaşamayacaksınız.Bütün kupalar bizim.Saygılarımla...
Real Madrid İdari Menajeri Şemsi Şek
So what?
Saike
Bir kere olabilir ama her şeye şans denmezki yahu.Ki o adamın hatası.Ne yapalım golü saydırmayalım mı?
So what?
Saike
Onun nedenini açıkladım ben sayın Oğuz.İyi oyun ve durdurmak için sert müdaheleler.Sonuç bol kırmızı kart.İyi pres,iyi baskı kendi kalelerine atılan goller.Bunlar futbolda olan şeyler.Ve bu da bizim başarımızdır.
So what?
Saike
CL Grup Maçı
Çıkmayı garantilediğimiz için yedek kadro ile çıktığımız maçta Porto'ya 2-0 yenildik.Burdaki amacımı yedeklere şans vermekti ancak bir çoğu şansını değerlendiremedi.
Real Madrid yenilmiş bu hafta...
Silva hep sakat ztn fm07 de hiç iyileşmiyo...![]()
Oghuse kalede sıkıntı varsa Ustariyi al geçit vermiyor kalede..
Mert süper gidiyorsun. Silva'da gol atmis
CL Grup Maçı
![]()
walla çok iyi gidiyor herkes bakalım kim ne zaman puan kaybedecek...
Real farlk atmış... Başarılar hepinize...
Nazar değmesin.Hepiniz puan kaybetmeden yola devam ediyorsunuz.
Arkadaşlar Mertcan Dönmez'le olay bir röportaj yaptık.Diğer menajerlerle ilgili şok açıklamalardan Valencia'ya kadar herşeyi söyledi.Çok yakında...
Vaaay... bekliyorum röpörtaji
röportaj isteriz![]()
Dünya Kulüpler Şampiyonası Yarı-Final
![]()
Güzel galibiyet...
Bu arada maçla ilgili yazılar eklerseniz daha gzl olabilir...
Valencia'nın işi zor. Ama turlar inşallah.
Uğurlar ola Mertcan efendi...![]()
So what?
Saike
Barcelona Dünya'nın En Büyüğü
Oynamayan oyuncularmızı denediğmiz maçta 3-1 kazanarak Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu olduk.Bununla beraber aldığımız 3.kupa oldu.Bu maçın bizim açımızdan diğer önemi ise yıldızımız Ronaldinho'nu tekrar sahalara dönmesiydi.