Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 235 sonuç

Konu: Fenerbahçe 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Bu seneki formalar tam bir hayal kırıklığı. Sınıfı geçemedi bence bu formalar, geçen seneki formalar çok daha güzeldi. Özellikle bu seneki çubuklu formayı geçtiğimiz yıllarla kıyaslarsak, bu seneki çubuklu rezalet. İki logo arasındaki uzaklık çok kötü, logolar zar zor gözükecek. Avea reklamı da çok kötü durmuş formada, yazı büyütülüp arkasındaki lacivert alan genişletilmiş, hiç iyi durmamış. Keşke Avea logosu olsaydı, yazı daha ufak olurdu.

Sarı beyaz forma fena değil, onda da logo problemi var, bir de sarı renk çok açık olmuş.

Turkuaz ise hiç güzel değil, avea yazısı kocaman, hoşuma gitmedi.

Sarı beyaz formayı almayı düşünüyorum, amaç her zamanki gibi kulübe destek olmak. Geçtiğimiz senelerden bir çubuklu formanın resmini koymak istiyorum, bu seneki formayla kıyaslanınca fark anlaşılıyor. Gerçekten bu seneki çubuklu çok ama çok kötü olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Nasıl olmuş.. Bunlar da fm için...

Burda bile sarı beyaz hoşuma gitti en çok.

Abi çok güzel yapmışsın.Sırf bu formalar için yeni kariyer açacağım Fenerbahçe ile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi formaları hemen koy

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

burdan al.. daha yayınlamaya var

Bekliyoruz merakla forma paketlerini

Formaların FM versiyonları, gerçeklerinden daha güzel duruyor açıkçası

Mecburen bir tane forma alacağım, kulübe destek amaçlı; ama hangi formayı alacağıma henüz karar veremedim, FENERIUM'a gidince belli olacak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Mecburen bir tane forma alacağım, kulübe destek amaçlı; ama hangi formayı alacağıma henüz karar veremedim, FENERIUM'a gidince belli olacak
    Bende alacağım birtaneAmaç kulübe destek.

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

FM'deki halleri güzel olmuş. Aslında beğenmedim bu seneki formaları.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Yüksel kalite 101. Yıl Formalarımız

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

göremiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    göremiyorum
    İyi bak

Tarık abi muhteşem yapmışsın gerçekten, ellerine sağlık. Formalar FM'de süper olacak da gerçekte umutlu değilim

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Turkuaz formayı çoğu kişi beğenmemiş ama artık böyle şeylere alışmamız lazım. Man Utd mavi forma, Barça fosforlu sarı ve turuncu forma, Liverpool sarı forma giyiyiorsa, Real Madrid 100 yıllık eflatunu siyah yapıyorsa bunda bir sakınca yok bence. Artık çoğu kulüp 3. formasını kendi renklerinden ayrı bir renkte yapıyor. Sarı - Beyaz forma çok güzel olmuş. Lacivert açıklığı avea yazısıyla ve futbolcunun ismi ve forma numarasıyla kapatılmış. Hatta böyle daha hoş olmuş. Çubuklu zaten çubukludur ama çoğu kişinin dediği gibi logolar çok dışarda kalmış. Şunuda belirteyim diğer takımlara baktığımızda en şık ve farklı formalar yine Fenerbahçe'mizde...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

2 sene önceki formaları çok daha güzeldi fbnin.şu anki çubuklu forma ile 2 sene evvelki nerdeyse aynı ama avea reklamı ve logoların alakasız yerlere konulması formanın ahengini bütünüyle bozmuş.

sarı beyaz forma ise bana göre içlerindeki en kötü forma yada kontrast renklerin kullanılmasına alışıldığından kötü geliyor bana.sahada şık durabilir belki de ama ben olsam para verip te almam bu formayı.

turkuaz forma galatasarayın zamanındaki füme forması gibi clye özel üretilmiş.bu formayla bir çok kişinin aklında fenerbahçenin kalması sağlanabilir.ama sanki bu forma da sarı beyazın tersine sahada kötü dışarda şık durabilir gibi duruyor.yani yeşil sahanın üstünde sultanahmet camiinin dekoru gibi durur takım.

sonuç olarak para verilip saklancak tek forma turkuaz olanı bence.

16. Default

super kupa gördüm çubuklunun tasarımı cidden güzelmiş, defilede gördüğümde güzel gelmemişti o kdr...

bence sarı-lacivert çubuklu forma dışında kiler berbat o nee yaa öyle fenerin renkleri öylemi 100 yıl önceki renkleri yapmış adam lar ya hele mavi renkli ola tam bir fiyasko fener bu seno maymuna dönecek...

Bana da çubuklu forma defilede hiç güzel gelmemişti ama bugünkü Süper Kupa maçında epey hoşuma gitti. Bugün FENERIUM'a da gittim, sarı-beyaz formadan kalmamış, turkuaz ve çubuklu vardı. Formalar epey şıktı, hoşuma gitti. FENERIUM'dan çubuklu ve sarı-beyaz forma almayı düşünüyorum, 2 tane alacağım, ilk etapta beğenmediğimiz formalara alışınca ne kadar güzel olduğunu anlıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lacivert şort yok sanıyorduk ama varmış Süper Kupa maçında gördük.Eğer sarı-beyaz çubuklunun altına lacivert şort giyilirse harika durur

Tarık abinin şablonları üzerinde biraz oynayarak turkuaz çubuklu forması çıkardım. Çok hoş geldi gözüme, aslında güzel olabilirdi bu tarz bir forma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yorum yaparken kullandığınız kelimeleri dikkatli seçin.. Zira kullandığınız aşağılayıcı kelimeler sadece kendiniz betimlemektedir.. (Anlayana....)

arkadaşlar şu an fenerium da sarı beyaz ve turkuaz kalmamış bn geçen hafta turkuazı ve sarı laci çubukluyu aldım çıksın sarı beyazıda alıcam

Default Fenerbahçe 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Fenerbahçe'nin 2007/2008 yılı formaları henüz çıkmadı bildiğim kadarıyla, bu konuda bilgisi olan var mı? Formaların ne zaman çıkacağı, dizaynlarının nasıl olacağı konusunda bilgisi olan varsa, burada bizlerle paylaşırsa sevinirim.

Taraftarlarca önerilen forma dizaynlarını eklemek istiyorum buraya, ve sizin görüşlerinizi almak istiyorum.

Formamız adidas olacak ve reklam yine avea olacak.

Turkuaz forma dizaynı

Sarı çubuklu forma dizaynı

Lacivert forma dizaynı

Sarı forma dizaynı

Koyu lacivert forma dizaynı

Açık sarı forma dizaynı

Gri forma dizaynı

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

alex in üstündeki formanın sarı çubuklarını açıkmavi yaparsak arjantin in forması oluyo..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Galatasaray'lı olmama rağmen son ikisi hariç güzel formalar.

Turkuaza alışmadımız için ilk bakışta göze ilginç geliyo ama gzl... Son 2forma hariç deiğerleri çok gzl...

27. Default

Güzel formalarmış. Turkuazı beğendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

2.(alex'in üstündeki) ve 3. formalara hasta oldum diyebilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

turkuaz forma bence fake..zaten 3tane forma seçecek takım..

Nesil
    2006

turkuaz ve çubuklu güzel

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri