ya beyler 36 yaşındaki hakan takımınıza yakışıyoda 34 yaşındaki pauleta mı yakışmıyo??
ya beyler 36 yaşındaki hakan takımınıza yakışıyoda 34 yaşındaki pauleta mı yakışmıyo??
Kardes 36 yasında dedigin bir Türk ayrıca Türkiyenin En golcü oyuncusu ayrıca Obizim kralımız Pauleta ise yabancıGereksiz kontejan Yasları karsılastırma verdigi emeklere bak Hakanın lütfen gereksiz tartısma olmasın Evet hakan ilk on birde oynamasın ama bu takımda her zamana bulunsun.......Adamın tek bir kavgasını görmedim.......
Hakan Şükür'den bahsediyoruz yani kraldan yani Türk milli takımının en golcü oyuncusundan yani Dünya Kupası tarihinin en erken golünü atandan yani..... saymakla bitmez onun özellikleri Pauleta gelse kötü olmaz demiyorum dememde bulduğunu atan bir forvet tam aranılan kanama Kalli'nin isteyeceğini sanmıyorum
![]()
I'm back...
Hakanı begenmeyebilir ama bir yabancı futbolcu ile niye karsılastırıyor anlamıyorum... evet pauleta ıyı golcu ama yaslı..
hakan hem turk hemde kral neden takımda bulundugunu anladınmı....
Erdem bosver uzatma ona gereken cevabı yukarda bizverdık ayrıca Hakan da bugün gol attı
Abdülharici lütfen düzgün ve mantıklı yorum yap..........rica ediyorum![]()