Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
HaHa çok komikmiş.Ben de gülme krizine girdim gerçekten.3-1 çok ezici bir skormuş o da ne öyle kendimi birden çok ezik hissettim.Espri anlayışımız da baya bi gelişmiş.Son bi söz daha son gülen iyi güler
İnönüde 3-1 yenmek ezici bir skordur ister ezil ister ezilme. Ben zaten önce gülmüyorum Sinan sağolsun gıdıklıyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post

Bende FB li yönetcinin Son 3haftaya 9puan farklamı ne giremessek şampiyon olamayız demesini ama nedense şampiyon oldular... v daha sonra konuşamaması beni çok güldürmüştü...
Evet haklısın, Koç'un konuşmamasıda komik bir olaydı ama Sinan Engin'in konuşması daha ayrıydı be. Gözlerinden ateş çıkar gibi sanki kendi oynayacakmış gibi konuşmasından sonra o hale düşmesi bence herşeyden daha komikti...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya arkadaşlar bi daha soruyorum. Bu Sinan Engin kimdir, BJK bunun malımıdır. İstediğinde gidiyor, sonra tekrar geri geliyor. Ben hala anlamış değilim.
Birde BJK ne kadar vefalı bir kulüp olduğunu gösterdi. Ali Gültiken'e sezon başı bir sürü teknik direktörlük teklifi gelmiş ama yönetim izin vermemiş ama şimdide kapı dışarı ediyor. Bazı kulüpler farklarını ortaya koyuyor, Ali Gültiken gibi bir efsaneye bunları yaparak.