Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı | Karşıyaka - Galatasaray |

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dün maçtan dönen Karşıyaka taraftarı olan bizim mahalleden bir abimizi trafik kazasında kaybettik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Karşıyaka - Galatasaray hazırlık maçını izledikten sonra arkadaşlarıyla evine dönen 28 yaşındaki Karşıyaka'lı Volkan Vedat Akay, iddiaya göre başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada Akay hayatını kaybetti.

Olay, dün(cumartesi) saat 22.30 sıralarında Karşıyaka İlçesi Anadolu Caddesi Turan Köprüsü yakınlarında meydana geldi. 28 yaşındaki Volkan Vedat Akay Atatürk Stadyum'unda KSK ile Galatasaray arasında oynanan hazırlık maçını izledikten sonra yanındaki arkadaşları Mehmet Akif Cüneyt(30), Serdar Diken(25), Emre Tatlıcıoğlu(29) ve Murat Öncel(21) ile evlerine gitmek için yola çıktı.

İddiaya göre Turan Köprüsü yakınlarında plakası alınamayan bir otomobilin sıkıştırması sonucu Akay yönetimindeki 35 HCZ 22 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek önce orta refüje ardından da yolun sağındaki yön belirten levhaya çarparak takla attı. Kazada, Akay hayatını kaybederken Akif, Diken ve Tatlıcıoğlu yaralı olarak Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Otomobil içinde bulunan Öncel ise yara almadan kurtuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatttı.

Karşıyaka Spor Kulübü olarak Volkan Vedat Akay'a Allahtan rahmet, ailesine ve Karşıyaka camiasına baş sağlığı ve sabır dileriz.

Merhumun cenazesine KSK Yönetim Kurulu olarak katılanacağı da KSK Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter Rıfat Kınay tarafından açıklandı.
    Tarih : 05.08.2007 Saat :12:58

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum.

Bu arada stoperde kim oynayacak GS'de belli mi? Song-Servet mi oynayacak? En çok defansı nasıl kuracak Kalli onu merak ediyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kalli Song ve Servet çok uyumlu dedi Serkan abi.. Galiba Servet-Serkan ikilisi göbekte oynayacak
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence Barış ve Arda süperdi ama Arda biraz bencil oynadı Karşıyakalılar her pozisyonda faul yapmasaydı daha cok gol atabılırdık futbol guzeldı Serverti de begendım
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kallli yorum yapana kadar ben mactan önce acıkladım zaten.......

Bu arada Allah Rahmet eylesın.........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Smart veriyor değil mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımımızın son hazırlık maçı .Kalli kafasında 7 oyuncu oturtmuş 4 kişi daha koycak yanlarına bakalım nasıl bi maç olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aykut'un nesi var yahu??? Lincoln bağırsak enfeksiyonu geçirmiş Evet D-Smart veriyor
    I'm back...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri