Ilk isim Tuncay i Fenerbahce ye geri almak olacak![]()
Ilk isim Tuncay i Fenerbahce ye geri almak olacak![]()
(/s)
Ben ordu alıcam
Liste belli degil![]()
Fenerbahçemle Başlıcam Oyuna ufak tefek hilelerde olucak tabiki roberto calos hariç bütün yabancı oyuncuları satıcam roberto carlos + 6 yabancı = ronaldinho, cristiano ronaldo, kaka, henry, beckham, terry yada buffon karar vermedim ona daha kafamı çok karıştırısa bikaç oyuncunun diğer uyruğunu data editörden türk yaparım sorun ortadan kalkar ama bu sene sadece oyuncu konusunda hile yapmayı düşünüyorum türk oyuncuların önünü açmak lazım dimi
Listem belli değil.![]()
Türkiye Ligleri varmıki varsa Fenerbahçe yoksa Hollandadan Ajax.
Fener'e ilk olarak V. Love alcam. Arsenal ile deniyorum adamı ( Demoda ) Harika yaa Kezman'ı bi şekilde satıp 11 mn alcam.![]()
Jo yu ben ManU ya aldım...need work permit yazıyor...nasıl oynatıcam ben bu adamı...
eddie gaven...
Van der Vaart yada Montolivo
Branislav Ivanovic,Manuel Da Costa
palacio,modric,belluchi,
celsinho-humberto-kerlon-adu-nicolas millan-pato-dos santos bunlar geleceğim süper starları![]()
Erkin Caner - Humberto Suazo
Vela yı alıcam ilk![]()
İlk Real Madrid i alıcam...
Lucio
Heinze
Riquelme
ya ben once galatasarayda kaleye bi transfer yaparim ama kimi alayim bilmiyom kaleye sonra tek forvet oynucaim icin guzel bi forvet alirim ama o forvet hem kafa topunda hemde hizli bitirici olmali(humberto suazo yada gokhan unal olabilir)orta sahada 2 libero 2 kanat 1 amc(lincoln) 1 forvet defans 4 lu olcdak bu taktik olmasa 4.4.2 ile devam ederim bu arada oyunun korsani ciktimi