Keske Valencia yenseydi
blaceagle3992>>>R.Madrid
GeNç KaRTaL<<<<At.Madrid
fenerbahce_1907>>>>Valencia
Oghuse<<<<Barcelona
Keske Valencia yenseydi
La Liga 23.Hafta
Yapacak bir yorum bulamıyorum gerçekten çok şansızdık kaleci Doblas adeta duvar ördü ilk yarı 2-0 yenik kapatmamıza rağmen 3. gole doblas izin vermedi.Betis'in ilk golü gerçekten çok komikti gelen orta direk kaleye gitti ve gol oldu.
La Liga 23.Hafta
![]()
Oh bee Valencia yine beslemis!!
Real Madrid Fırtınası!
Bu sezon Valencia ile ligde ve kupada oynadığı 3 maçı da kazanan Real Madrid 4.sünü de kazanarak ezeli rakibine bir darbe daha vurdu.Madrid takımının baştan sona üstün götürdüğü maçta David Villa'nın da çabası yeterli olmadı.Bu galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Real Madrid taraftarları en önemli ve formda oyuncularından Robinho'nun 3 haftadır sakat olmasına sağmen takımlarının oyunundan çok memnunlar.Sezon başında ezeli rakip Barcelona'dan trasnfer edilen Saviola da Kerem Çağanı utandırmadı ve gelecek sezon da takımdaki yerini şimdiden garantiledi.
Villa süper gidiyor...
Oooo Real kazanmış Tebrikler...
Tebrikler Kerem, güzel maç çıkarmışsın yine![]()
Kerem baştan sona üstünmü götürdün yalan söyleme.Macın hakkı kesinlikle beraberlikti.
Villa iyi gidiyor ama yaktı beni son mac tam inanılmaz ataklar yapıyordum golün gelmesi an meselesiyken kırmızı gördü.
![]()
Valencia hep büyük maçlarda yeniliyor....
Valencia yı yöneten arkadaş Villa Ligde kaç gol attı acaba???
Vay be süper gidiyor Villa... İyi gol atmış..
Bir de son mac kırmızı kart görmemiş olsa dahada süper olucaktı.Zaten Morientes 1 ay sakat forvetsiz kaldım.![]()
Oğuz abi destekçinimAyrıca Mertcan Villa süper gidiyormuş, cezalı duruma düşmesi ise kötü olmuş...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Villa süper oynuyor cezalı duruma düşmesi kötü olmuş... Morientes de saktmış...
Başarılar Arkadaşlar...
Morientesin sakatlanmisi ve Villa ceazli duruma düsmesi kötü olmus
walla süper bi kariyer...ben barcelona ı destekliyorum oğuz war başında...valencia çok iyi maçlar çıkarıyor ama büyük maçları nedense hep kaybediyor...real fazla fark atamasada aldığı galibiyetler ona yetiyor 1-0 olsun bizim olsun tarzında maça çıkıyor olsa gerek
şampiyonluk yolunda bütün takımlara başarılar diliyorum
Kariyer güzel gidiyor.
Valencia Doudin kazmasına kaldı galiba![]()
La Liga Sondurum
![]()
Real Madrid Şampiyonluk bekliyorum... Valencia da Barcelona yı geçmiş Tebrikler...
Valencia derbi maçları alsaydı şimdi liderdi.. Umarım yedek Forvetler takımı coşturur![]()
La Liga 24.Hafta
Zorlu Osasuna deplasmanında 3 puan çıkarmayı başardık takımımı kutlarım.
Favorim Kerem
Sebep: Şu ana kadar gördüğüm en ballı insan![]()
real madrid 4ever![]()
Real-Valencia maçı ne olmuş öyle![]()