1 ile 30 arası toplam 269 sonuç

Konu: Bolton Wanderers da Bayan menajer dönemi başladı

Hybrid View

Middlesbrough ile golsüz berabere kaldık. Atak bir futbol sergilememize rağmen Rakip kaleci Mark Schwarzer pozisyonlarımızın gol olmasına izin vermedi.
    Liderle aramızda 1 puan fark bulunmakta, 3. lüğe düştük.

Sheffield Utd yi deplasmanda 2-1 yendik. Ve bu sonuç ile birlikte biraz daha kendimize geldik. Hala çözülemeyen birkaç sorun farkedildi tkaımda. Ve Pedersen in huzursuzluğu.Kendisi ara transfer döneminde takımdan ayrılabilir.
    Öte yandan 6 gün ile 14 gün arasında bir sakatlık yaşayacağı belirtilen Anelka bu durumdan dolayı olan üzüntüsünü dile getirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Bence oyunda en yakışıklı Christian Gyan.feyenordda oynayan bir defans harika onu al bir..

cok ıı gıdıon bende boltonla oynamıstım transfer bakımından hıc fınansal anlamda yonetım destek vermıo ben boltonu 4.yaptım verdıgı para 7trılyondu.devre arasında sana ek butce verckler 5-7 trılyon cıvarında bıde dıoufu sat sımdı lıgde ıı gıttıgın ıcın ıı oyuncuları albılrısn ben ole yapmstım.kesınlıkle vazteyı ve defansatakı o'brıen ı satma ıı genc adam kadro pek genıs deıl ondan yedektekı oyuncuları kullanmıyosun ama bence kupa maclarında kullan cunku ılerde sakatlık oluyo.basarılar sana takıp edıom basarılarını.

Quote Originally Posted by mertoker View Post
    cok ıı gıdıon bende boltonla oynamıstım transfer bakımından hıc fınansal anlamda yonetım destek vermıo ben boltonu 4.yaptım verdıgı para 7trılyondu.devre arasında sana ek butce verckler 5-7 trılyon cıvarında bıde dıoufu sat sımdı lıgde ıı gıttıgın ıcın ıı oyuncuları albılrısn ben ole yapmstım.kesınlıkle vazteyı ve defansatakı o'brıen ı satma ıı genc adam kadro pek genıs deıl ondan yedektekı oyuncuları kullanmıyosun ama bence kupa maclarında kullan cunku ılerde sakatlık oluyo.basarılar sana takıp edıom basarılarını.
    saol tavsiyeler için. şu devre arası bütçe olayını öğrenmem iyi oldu. imza atacak adamları önceden belirlemek lazım,performans takibine de geçmeliyim. Diouf a teklif gelir umarım

Mesaj Yetkileri