1 ile 30 arası toplam 338 sonuç

Konu: [TSL]Beşiktaş Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Uzun maraton'da DİATTA'ya çok işimiz düşecek arkadaşım.Geçen sene gördük ZAN' sakatlandı ne olduk.Yerine BAKİ oynadı uyum sorununun atlatana kadar şampiyonluk gitti.

Bana kalırsa bence türkiyede hiç bir kulüp transfer yapmak için transfer yapmadı.Beşiktaş'ın aldıkları da ortada : Sağ kanatta açık vardı M.YOZGATLI alındı, Kaleci sorunu vardı RÜŞTÜ alındı,Defans sorunu vardı DİATTA alındı,sol açıkta sorun vardı TELLO alındı, önlibero'da sorun vardı CİSSE alındı, forvette sorun var , birde forvet alırsak bence hiç gereksiz bir transfer politkamız yokmuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Uzun maraton'da DİATTA'ya çok işimiz düşecek arkadaşım.Geçen sene gördük ZAN' sakatlandı ne olduk.Yerine BAKİ oynadı uyum sorununun atlatana kadar şampiyonluk gitti.

Bana kalırsa bence türkiyede hiç bir kulüp transfer yapmak için transfer yapmadı.Beşiktaş'ın aldıkları da ortada : Sağ kanatta açık vardı M.YOZGATLI alındı, Kaleci sorunu vardı RÜŞTÜ alındı,Defans sorunu vardı DİATTA alındı,sol açıkta sorun vardı TELLO alındı, önlibero'da sorun vardı CİSSE alındı, forvette sorun var , birde forvet alırsak bence hiç gereksiz bir transfer politkamız yokmuş.
    Kalede sorunmu vardı ? Bence kalede asıl sorun bu sezon olucak Rüştü şimdiden sakatlanmaya başladı.Hakan hala Beşiktaş'ın kalesini koruyabilecek düzeyde degil.Runje'yi çok aricak Beşiktaş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

ee beşiktaşın iyi olan bir bölgesi yokmuydu o zaman nasıl lig ikincisi oldu nasıl türkiye kupasını aldı beşiktaş 4-2-3-1 oynuyor bobo mu yedek kalacak nobremi gökhan güleçin önü kapacak batuhan kiralansın hadi ee üçüncü forvet nereye geliyor diyelimki holosko nobre bobo oldu forvet hattı sen bobo nobre yi yedek kulubesinde oturtabilirmsiin aynı kalitede 3 santrafor alıpta tek santrafor oynamak ondan sonrada kadromuzu geniş tutucaz demek mantıklı değil galatasaray da geçen sene 3 kulvarda oynayacağız diye okan burukları emre aşıkları tolga seyhan ları topladı dedilerki onlar iyi yedek işimize yarayacak hiçte işimize yaramadı ve galatasarayhiç bir kulvarda oynayamadı üstüne üstlük carrusca gibi bir hanımefendiyi alıp cafercanı tolga seyhan gibi bir kalas ı alıp ugur uçarı ferhatı inamotoyu alıo mehmet güveni harcadı harcamasa bile bu futboluların daha fazla maç oynamasını engelledi kadro zenginliği 35 kişilik kadro kurupta her mevkii ye 3 adam bulundurmak değildir chelsea 4 kupada birden oynadı kadrosu 22 kişiydi terry ve carvalhonun yedeği bile yktu zengin geniş kadro demek 20 tane ilk onbir oynayacak kapasiteli futbolcuyu kadroda bulundurmak demek lucescu tam 21 futbolcuyla galatasarayı şampiyon yaptı türkiye kupasında oynadı şampiyonlar liginde 2. guruplara çıkardı ve o sezon her hafta arası şampiyonlar ligi oynanıyordu gruplardan sonra tekrar grup yapılıyordu
    yine fatih terimin ikinci kez galatasaraya geldiğinde 28 futbolcu alması 40 kişilik takım kurması onun fatih terim olmaktan çıkardı örnekleri arttırabilirim ama 30 kişilik kadro ile şampiyon olan bir takım hiç görmedim buna örnek veremiyorum

Mesaj Yetkileri