-
04.Ağustos.2006, 09:06
Helal olsun ayse valla cumartesi gecesi bile online olan kisi tam FM muptelasi demektir.
Kariyerine laf etmek istemem ayrica bilgisayar ozelliklerini bilmiyorum ama bence database in large deilse bolton la paran olmadan yapabilecegin pek bi sey yok gibi geliyor bana sana tavsiyem Genie scout u kullan ordan beles iyi adam bulabilirsin.
Bence yeni bir kariyer acman daha iyi olur.Ya da el diouf u sat. Daha iyisini alabilisin mesla vyacheslab hleb.
-
04.Ağustos.2006, 15:28
ayrıca devre arasında sezon sonu sozlesmesı bıtecek oyunculara ımza attırabılıyosun onlarla kadronu genısletmeye bak cunku sene sonuda lıgı ıı yerde bıtırsende butce vermıyolar malesef,dıoufa mutlaka teklıf gelır hem 15 trılyon cıvarı bı fıyat bıcerler bende ole olmstu hıc ıse yaramyan futbolcu.hepte 4-4-2 oynatma ınıse mutlaka gecıcksındır bunun ıcın baska taktık belırlıe sana tavsıyem olcak
4-2-3-1 mutlaka bu tatktıklede oyna basarı yakalayacksndır
-------------------------------------------------------------GK--------------------------------------------------------------
-----DR-----------------------------DC--------------------------------------------------DC---------------------------DL
----------------------------------------------MC-----------------------------------MC---------------------------------
AMR----------------------------------------------------------AMC-----------------------------------------------------AML
----------------------------------------------------------------FC----------------------------------------------------------
AMLye vazteyı koy super oynuyo forvette anelka senı tek basına tasır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dıofun yerıne sana bomba transfer soyleyım aynı fıyatta sayılır SALOMON KALOU ben bu adamı aldım tam bır star hemde senın jokerın olcaktır ortasahanın ortasında solunda sagında forvette oynatabılıon her mac 8-9 oynayan bı adam,chelseade yedek oldugu ıcın mutsuz ondan 15 trılyon gıbı bı teklıfle gıttıgınde devre arasıdna alabılıyosun cok yararlı olcaksındır sezon sonu barcelona gıbı takımlar 25 trılyon verıolyar verıp vermemk senın elınde sezon sonuda defansa anderson polgadan daha ıı adamlar alsan super kadro kurmus olursun.dedıgım gıbı boltona yıldız adam gelmıyo ama devre arasında yedeklıkten mutsuz oldugu ıcın kaloyu alabılyousn bence sana cok katkı saglar tam bı joker.......tekrar basarıların devamını dılerım.aramızda senı gordgumuz ıcın mutlu olduk
Mesaj Yetkileri