Arkadaşlar bildiğiniz üzere 1-0'lık avantajımız var.Bu maç hakkındaki tahminlerinizi buraya yazalım.Düşüncelerimizi de "Andriy" isimli arkadaşımızın açtığı "Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçları" konusuna yazalım.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 1-0'lık avantajımız var.Bu maç hakkındaki tahminlerinizi buraya yazalım.Düşüncelerimizi de "Andriy" isimli arkadaşımızın açtığı "Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçları" konusuna yazalım.
Zor bir maç olucak ama turu atlarız diye düşünüyorum... Bu arada Maçın hakemi İskoçya dan ''Iain Robertson Brines''.... Beşiktaş ımıza Başarılar...
Bence ilk maçtan daha kolay geçecek.
Evlerinde o kadar kapanamayacaklar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Burdaki Futbol İle Ordan Galip Dönmemiz Zor!!!!!!
Çok zor bekleyip göreceğiz.
Boşver Renkdaş söylesinler bakma sen...
Kendi sahalarında nasılssa atak oynicaklar maç daha kolay olcak elicez...
Moldova takımı demeyin. Ilk 11'de 1 tane Moldovalı oyuncu var. Takım komple afrikalı oyuncu.
Beşiktaş umarım atlar ama biraz zor...
2-0 Beşiktaş alır..
Umarım bir süpriz olmazda .Turu atlayan taraf biz oluruz.
3-1 bjk alacak...
Umarım Beşiktaş kazanır.
Beşiktaş kazanır
Dün ki futboLun yüzde 60 dahi sergiLenirse zorLanmadan kazanıp turLarız.Umarım bir de kazaya kurban gitmeyiz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Liginde geçen sezon olmakla birlikte bu sezonda daha hiç yenilgi yüzü görmedi. Çok dirençli bir takım. Beşiktaş'ı evinde zorlayacaktır. Sahaları kötü Beşiktaş futbol oynamakta zorlanır. Ama orada ilk golü Beşiktaş atması şart. Eğer atarsa çok rahat maç geçirir. Eğer atamazlarsa işkence çektirebilir. Fiziksel özelliği olmayan bir takım ama yardımlaşma ve mücadele onları başarıya götürüyor. Defansta ufak bir hatayı çok iyi değerlendirebilirler. Dikkatli olmak şart.
Süper kupadaki gibi oynarsa Beşiktaş rahat alır.İlk Sheriff maçındaki gibi oynarlarsa zor olur ama yine de geçerler turu...
Turu kesin geçeceğiz tamam takımları küçümsememek gerekir ama büyütmekte yanlış olur.Normal şartlarda ezer geçeriz böyle bir düşünceyle sahaya çıkmak gerekir
Kendi evlerindede kapanırlarsa zorlanırız ki bu tür KÜÇÜK takımların genel taktiği budur.İç-Dış farketmez.Korkum kaza golü yiyip şansız bir şekilde elenmek.Ama ben takımımıza inanıyorum.Bu turu geçeceğiz.
So what?
Saike
BeN tur kesin demiyorum........Besıktasın işi cok zor 1-1 lik beraberlık de cıkabilir..Ayrıca dünkü macın uzatmamalara gitmemesi iyi oldu...İstanbuldan daha cok zor birmac olcak.Böyle takımlar her zaman evindeki macları koz Olarak kullanıyorlar..
BASARILAR BESIKTAS..........
Fener maçında dinlendirilen Ricardinho'dan bu maç çok şeyler bekliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Keşke Mehmet Yozgatlı en azından bir yarı oynayabilseydi.Etkili ortalar açıyor.
So what?
Saike
Beşiktaş'ta Mehmet Yozgatlı'da yok bence cok zorlancak beşiktaş Şerif turu geçerse kimse şaşırmasın. Bjk geçer inş.
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i
Beşiktaş, Moldova'nın FC Shreriff takımıyla yarın oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanşı maçının hazırlıklarını tamamladı.
Karşılaşmanın oynanacağı Tiraspol kentinde kalacak uygun otel bulamayan siyah beyazlı takım son antrenmanını maçın oynanacağı stat yerine Kişinev'deki Zimbru Stadı'nda yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekletirilen antrenmanı kulüp genel sekreteri Kenan Öner ve yönetici Ertunç Soğancıoğlu da takip etti. Taktik ağırlık çalışmada Ertuğrul Sağlam, yarın sahaya süreceği 11'i son kez denedi. Beşiktaş'ın yarın Sheriff karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
Rüştü, Serdar kurtuluş, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Koray, Tello, Delgado, Bobo.
Bu arada antrenman öncesinde düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe maçı kadrosunu bozmayacağını ifade eden genç teknik adamın Ricardinho'yu yedek soyundurması beklenirken, sakatlığı düzelen Nobre'yi ise maçın gidişatına göre ikinci yarıda oyuna alması bekleniyor.
07.08.2007
Kaynak : DHA
So what?
Saike
Ricardinho yine yok...
Cisse-Koray ikilisi varya gol yemeyiz![]()
Ricardinho sürekLi yedek te kaLmaya başLadı artık.Umarım bu takım içerisinde iLeride huzursuzLuk yaratmaz.Bu akşamda turLayacağımıza canı gönüLden inanıyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Deplasmanda oynadığımız için önlemimizi almamız lazım.Rico daha kolay maçlarda forma şansı bulacak.Yani ofansın önemli olduğu maçlar.Bu maçtada ilerleyen dakikalarda şans bulur.
So what?
Saike
İlk maçtaki 11 bekleniyor.Bence böyle takımları Ricardinho gibi topa hakim güzel paslas veren adamlarla geçersiniz
İnş. Beşiktaş geçecek. Ama kolay olmayacak. Bu akşam Beşiktaşlıyım...