arkadaslar benim takımımda 6 yabancı oyuncu var ve en yaslı oyuncu 34 yasında ve onu gondermek ıstıyorum kuluplere onerdım kımse ıstemıo kontrat ıptal ettım oda olmadı baska nasıl gonderebılırım bu oyuncuyu
arkadaslar benim takımımda 6 yabancı oyuncu var ve en yaslı oyuncu 34 yasında ve onu gondermek ıstıyorum kuluplere onerdım kımse ıstemıo kontrat ıptal ettım oda olmadı baska nasıl gonderebılırım bu oyuncuyu
serbest bırakcan yada futbolu bırakmasını beklicen![]()
serberst bırakıncada baya bı para gıdıo ve ve yonetım oyuncunun gıtmesıne ızın vermıo![]()
Kontrat iptal felan var... Ancak onlardan göndercen...
1-2 haftalık maaşını kes.Sonra kontrat iptalini dene.Büyük ihtimalle kabul edecektir.Ancak kulübünde fazla başarın yoksa yönetim bu davranışından ötürü seni kovabilir
onu mutsuz et performansını elestır maasını kes ne bılıyım bırsyeler yap
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
kulupte basarılıyım 4 sene lıg sampıonu ve 4turkıye kupası 1 sampıyonlar lıgı bıde uefa kupası aldım fenerbahce ıle maasını kesmeyı deneyım
o zaman kovmazlar büyük bir ihtimalle
bedelsiz öner baktın gitmio kiralık öner o da olmadı bende bilmiom son çare bunlar![]()
Serbest Bırak ki 34 yaşındaki oyuncu hayli hayli gider Sözleşme fes et olmazsa klülere öner 0a
walla ayni sorun cogu ke sbendede oluo ama ii dusun oyuncu elinde kalirsa buyuk zarara girersin bence ar transferi bekle bende nobreyi gonderecektim gitmnedi ara transfer de trabzona 1 milyon avro ya yoolladim walla sabirli ol krds
maaş kesintisi yap oyuncuya ceza ver sonrada kontrat iptal yap