güzel bir kariyer ve anlatım![]()
güzel bir kariyer ve anlatım![]()
Villa müthis transfer.
Kolay gelsin.
Zor olmayacak Chelsea ile..
tebrikler community shield için
Tebrikler çok iyi gidiyorsun
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
west ham ve lıverpool u yenmen perfect olmuş devam et bekliyorum devamını
cok güzel gidiyorsun
UEFA Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi
İşte gruplar :
Grubumuzda İtalya'nın güçlü temsilcisi Inter, Fransa'nın yükselen değeri Lille ve Turkcell Süper Lig'in güçlü takımlarından Galatasaray var.
Inter:Gerçekten de Şampiyonlar Ligi'nde en fazla tırstığım takımlardan.Çok büyük ihtimalle gruptan 2'miz çıkacağız.Maçlarımız büyük çekişmeye sahne olacak.
Lille:Arada sırada beklenmedik çıkışlar yapan Lille'i 2 maçta da mağlup edeceğimize inanıyorum.
Galatasaray:Grubun en zayıf takımı.Uefa Kupası için Lille ile çekişecekler.
Az sonra Bolton vs Chelsea[Barclays Premiership 3.Hafta]
bööle devam edersen bütün kupalar senin
Evet tum kupalar senın
COk guzel gidiyorsun kardesim basarilar
David Villa süper başlamış..
Devamı da gelir. Arada Drogba'yı da oynat
Villa şov'a başlamış, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan 1. çıkarsın..
Süper kariyer oluyor başarılar![]()
güzel gidiyorsun seni kimse tutamaz ligde
Şampiyonlar Ligi D Grubu 1.Maç
Chelsea vs Galatasaray
Şans mı şanssızlık mı?15 şut çektim 9'u kaleyi buldu.3 şut çektiler 1'i kaleyi buldu.Skor; 1-1.Evde şuanda kuduruyorum.Bilerek berabere kaldım desem inanan olur mu?Taktiğimi değiştireceğimmmmmmm.
Barclays Premiership 4.Hafta
Chelsea vs Middlesbrough
Yeni taktiğin ilk meyveleri.Terry bu maçta coştu.Sinirli Chelsea takımı Boro'ya patladı.
Barclays Premiership 5.Hafta
Liverpool vs Chelsea
Daha ilk dakikada golü Joe Cole'la bulduk ama sonra Liverpool'un beraberlik golüne engel olamadık.Ve sahadan 1 puanla ayrıldık.
Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Maç
Inter vs Chelsea
Şampiyonlar Ligi hiç de umduğum gibi başlamadı.Gelecek Lille maçında da 3 puan alamazsak.. işte o zaman çok kötü olacak.
Barclays Premiership 6.Hafta
Chelsea vs Manchester City
Avrupa'da başarısız performans sergileyen Chelsea İngiltere'nin tozunu atıyor.Villa yaptığı muhteşem hat-trickle showuna devam ediyorrr.
Az sonra iplerin koptuğu an Chelsea vs Arsenal[Barclays Premiership 7.Hafta]
takipçinim artık çünkü takımımıza puan kazandırmışsın.
senden bir basin toplantisi bekliyoruz son haftalardaki kotu gidisati neye borclusun
şampiyonlar ligi berbat başlamış ama bence 1.çıkarsın gruptan
Inter'e yenilmen kötü olmus
Bence gruptan 1 yada 2.olarak cıkarsın
Skorlar süper gerçekten de.
Galatasaray'i yenseydin rahatlarmiydin A.S.Y'de de yenme yensen bile ezme ha![]()
Barclays Premiership 8.Hafta
Charlton vs Chelsea
Ben birşey demiyorum.Adamların kaleyi bulan 4 tane şutu var, 4'ü de gol.Taktik yaptım.Çabaladım.Goller kaçırdım.Ama olmadı.Hasselbaink de ayrı mesele zaten.Hırs küpü oldum.
Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.Maç
Lille vs Chelsea
En sonunda Lille'i deplasmanda 5-1 gibi ezici bir skorla geçtim.Robben ve Shevchenko performansları ile göz doldurdular.Artık Şampiyonlar Ligi'nde kalan 3 maçımızı da kazanıp bir üst tura yükselmeye bakacağız.
Barclays Premiership 9.Hafta
Chelsea vs Reading
Drogba, Villa ve kanatlarımızın etkili oyunu sonunda galibiyete ulaşmamız hiç zor olmadı.
Carling Cup 3.Tur Maçı
Luton vs Chelsea
Forvetler dışında yedek oyuncularla çıktığım maçta Luton'u kolayca eledik.Villa ve Drogba'nın birbirleriyle uyumları had safhada.Kalou ve Cardénas da gösterdikleri performansla forma için hazır olduklarını gösterdiler.
Gelecek maç Sheffield Utd vs Chelsea[Barclays Premiership 10.Hafta]