Bence Carvalho yedek kalır.Alex daha iyi![]()
manu yu kim tutacak bu kadroyla .bu kadro chelsea tekrar fazla para harcamaya başlayana kadar şampiyon geliyor.Liverpooldan umudum yok doğrusu
Alex Premier Lig'te ciktigi 5 macta en az 2 tane kirmizi kart görür.
Alex bence yedek olarak iyiydi Boulahrouz dan daha iyi oyuncu ona şans verildi Alex e de şans tanınmalıt-ydı 1sezoN...
Mourinho Carvalho-Terry ikilisini bozmaz her ikiside Alex'ten iyiler zaten
ManU'nun transfeleri kağıt üzerinde çok güzel gözüküyor ama bence özellikle Tevez sorun olacak.. Sıkı bir ManU takipçisi ve sempatizanı olarak bu transferden memnun değilim..
Tevez'in çok büyütüldüğünü düşünüyorum ben iyi futbolcu ama çok fazla büyütülüyor.Bir Messi bir C.Ronaldo seviyesinde değil Smith gibi bir oyuncu gönderip bu oyuncuyu almak pek doğru gelmiyor bana
Çok guzel transferler yaptı bu sene Manu
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Premier Lig ekiplerinden Fulham, Melbourne Victory takımından Avustralyalı savunma oyuncusu Adrian Leijer'i renklerine bağladı.
Geçen sezon Avustralya Ligi'nde, "Yılın Genç Oyuncusu" ödülünü kazanan 21 yaşındaki Leijer, daha önce Everton'la da antrenmanlara çıkmış ancak beğenilmediği için ülkesine geri gönderilmişti.
Fulham'la üç yıllık sözleşme imzalayan Leijer, “İngiltere'ye gelmek benim için hairka bir fırsat oldu. Umarım bunu iyi değerlendiririm," diye konuştu.
Hayırlı olsun.Bu oyuncu kendini gösterirse 1-2 yıl sonra daha iyi bir kulübe gidebilir.
Tanımıyorum ama genç ve başarılı olması Fulham için iyi.
Hayırlı olsun
İngiltere'de tutunabilir umarım...
26 yaşındaki oyuncu Avrupa’da Juventus ve Valencia da dahil olmak üzere birçok kulübün ilgisini çekiyordu. Fakat Everton yaptığı bu teklifle bir adım öne geçmiş oldu. Ada takımı bu oyuncuyu alarak sezona daha moralli başlamak istiyor.
Everton teknik direktörü David Moyes transfer sezonu boyunca suskunluğunu korudu fakat Goodison Park’taki hareketlilik, Wigan’dan transfer edilmeye çalışılan defans oyuncusu Leighton Baines ile birlikte hız kazanacağa benziyor. Bilindiği gibi Ada takımı daha önce Phil Jagielka ve Steven Pienaar’ı kadrosuna katmıştı.
Gonzalez’in transferi gerçekleşirse, bu sezon Uefa Kupası'nda mücadele edecek olan Everton'un daha önceki rekor transferi olan 8.6 milyon strelinlik Andrew Johnson’u gölgede bırakacak.
Gonzalez, Porto’ya 2 yıl önce River Plate takımından gelmişti. Oyuncu, son olarak Copa Amerika’da Arjantin milli takımının formasını da giymişti.
kaynak:goal
hüseyin gidicisin abi o zaman hayırlı olsun)))))))
Tevez transferi en büyük yanlışlardan birisi oldu..
Beklenen patlama yakındır..
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Premier Lig'de fırtına gibi eser Lucho.
Çok iyi transfer olur...
Arkadaslar mac wembley stadyumunda oynanacak bugün saat 17:00 de fox tv de..............
ManU alır yeni genç ve süper kadrosuyla![]()
I'm back...
m.united yener
ManU almalı, işin ucunda iddaa var.. (:
Mourinho nun akıl oyunlarıyla kazanır Chelsea...
Manchester United'in kazanacağını düşünüyorum, Ferguson genç ve dinamik bir takım kurdu..
(/s)
M.United cok iyi takım kurdu bencde alırlar zevkli birmac olacak az sonra baslıyacak ilk defa adam gibi mac izlicem.....
İki takımda kazanabilir.Maça bakacağım
chelsea alır..
3-1 ManU alır bu macı.