hazırlık macları tamamlandı ve kamp sona erdi trabzonspor vatana döndü.. gökhan ünal ve tevfik köse hazırlık karsılasmalarında yunus emre eyhan tarafından forma şansı bulamadı. bu 2 yıldız açılış karşılasmasında forma giyecegi konusuluyor..
israildeki çalısmalar bitince bir muhabirler röpörtajım:
muhabir:bu kamp döneminde begenmediginiz oyuncularla yollarınızı ayırcakmısınız ?
ben: yönetimle konusacak ek transfer bütcesi verilirse böyle bir düşüncem var?
muhabir :kampı bize özetlermisiniz?
ben: oyuncularım hırslıydı yeni transferler hazır değildi. ilk başlarda kondikson eksikligimiz vardı onuda atlattık cok sukur. bütün oyuncularım forma şansı buldu ama ferhat sakatlıgı nedeniyle gurbetci oyuncumuz kampta yer alamadı
KAMPIN YILDIZI : HÜSEYİN ÇİMŞİR..
hüseyin cok azimliydi 2 de gol attı oyun kurucu görevini iyi yaptı kaptan olmasıyla beraber takımı iyi yönetti
KAMPIN ŞANSIZI : FERHAT ÇÖKMÜŞ..
başlar başlamaz şansız bir şekilde sakatlandı..
KAMPIN ÜZGÜNÜ : GÖKDENİZ KARADENİZ :
transfer haberleriyle kafası karıstı zicoya karsı ellerinizi çekin diyince kulupten ayrılmak istedigini söyledi.
trabzonspor bir pilot takım buldu..
trabzonspor sezon açılış macı yapacagı konusuluyor ve bu ekip sebatspor olabilir
trabzonsporun süper ligdeki ilk 15 maçı :
ilk hafta fenerle
TRANSFER CALISMALARIM TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR 1.7 MN TRANSFER BÜTCEM KALDIGI İÇİN BONSERVİSİ UCUZ OLAN SERVETE YÖNELDİM SUANDA SİVAS TAKIMINDA FORMA GİYİYOR BONSERVİSİNDE ANLAŞTIK SIRA SERVETİN TEKLİFİ KABUL ETMESİNDE..
SERVET transferi olmassa ofise ugrayıp ek transfer bütçesi isteyecem