-
05.Ağustos.2006, 00:29
Moggi'den Olay açıklama !!!
'Şike Skandalı'nda suçlu bulunan ve görevinden uzaklaştırılan eski Juventuslu yönetici Luciano Moggi zehir zemberek açıklamalar yaptı. Moggi bu olayda sadece kendilerinin cezalandırılmasının altında farklı sebepler olduğunu iddia etti.
Eğer Luca Cordero di Montezemolo şu anda Ferrari'yi savunduğu gibi bizi de savunmuş olsa asla Serie B'ye gitmezdik. Mahkemede tüm suçlamaları kabullenip mümkün olan en az cezayı talep etmek avukatlıksa ben de avukat olabilirim. Bu olayda Juventus'u gerçek anlamda savunan tek insan bendim."
"Juventus'un Serie A dışına taşınmasının tüm sorunları çözeceğini düşündüler ancak aradan geçen bir yıla rağmen değişen bir şey olmadı. Eski İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Franco Carraro görevinin başındayken de durum aynıydı, hala da aynı. Zaten Carraro resmen olmasa da hala işlerin başında."
"Kayıtları olan birçok telefon görüşmesi hiç gündeme gelmedi. Örnek vermek gerekirse Milan yöneticisi Leonardo Meani ve hakem Pierluigi Collina arasındaki konuşmalara hiç değinilmedi. Ayrıca akıllara gelmesi gereken bir soru var; 'Neden Inter bu olayın tamamen dışında tutuldu?'."
"Inter ve Milan kulüpleri bir süre İtalyan futbolunun zirvesinde olacaklar. Inter'in şampiyon olabilmesi için bizden Patrick Vieira ve Zlatan Ibrahimovic'i alması gerekiyordu, ben satmamıştım ve satmazdım da. Bu sanırım Inter'in kazanma taktiği.Artık güç Milano’da ve Inter de arka arkaya dört kez şampiyon olacak. Ben olsaydım Vieira ve Ibrahimoviç’i asla alamazlardı."
Mesaj Yetkileri