vandersar çoştu
vandersar çoştu
Pizarro nun yedek klübüsinde cam kenarında yeri ayrıldı bu maç... Terry yok Drogba yok anca bu kadar sağlık olsun...
ilk 3 penaltıyı da kurtardı VanDerSar .vaybe
Vandersar 3-0 Chelsea
Lampart kacırcagını anladım gecen senede kacırdı.........
Vander Sar tek basına aldı kupayı.
yendik be...su morinho nun suratını yakından görmek isterdim![]()
man utd şampiyon hakettiler van der sar a helal olsun
Çok sıkıcı maçtı Man Utd daha iyi idi kazananda o oldu
Manu'nun kazanmasına sevindim kuponumu yatırmalarına rağmen.. Keşke penaltı olmadan kazansalardı, tek maçtan yatmamış olacaktım yav.. (:
Kupa beyi Manu yine kupayi almayi basardi..![]()
İşte kazandık. O çirkef Mourinho'nun yüzünü öyle görmek harika bir şey.
Van der sar'a hayran kaldım.Muhteşem bir kaleci...
Mourinho takımın tek yıldızı benim deyip transfer yapmazsa bu sahalardan daha çok böle ayrılır
morinho kendi kendini yaktı..ilk penaltıları garati penaltıcılara verirler..lampard atmalıydı ilk penaltıyı..ozaman işler değişebilirdi...ama daha güzel oldu..morinho yenildi![]()
Bu arada spiker bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyor anlamadım, işkence gibiydi..
Ben Haim Terry veya Carvalho'nun yokluğunda bu oyunculardan birinin %50 açığını bile kapatamaz. Chelsea gibi bir dünya takımında sag bekte Johnson'dan daha iyi bir oyuncu olması gerekir.(Daniel Alves transfer söylentileri var.)
Spikere gelince; '' Bakalım krampon seçiminin sonucu ne olacak ? '' Maç sonucundan daha çok bunu merak etti spiker.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Van der Sar süperdi penaltılarda.Man Utd'ın kazanmasına çok sevindim.Tebrikler.
Jonshon u 2sene öncede denedi olmadı yine takımda tuttu deniyor...Joe Cole çok formusuz adam bir performansını artıramıyor...
herşey bi yana daha robben i satmaya çalısıyor..ilginç
spikerde bombaydı pıtır cech dedi durduvan der sar'da üç penaltı çıkardı helal olsun
Çok iyi adam, Everton için harika olur ama nedense Arjantinliler İngiltere'de tutunamıyor.Fizik var ama Lucho'da belki beni yanıltır.
Pizarro,Ben Haim ile olmaz bu işler.Chelsea bu sene iyi transfer yapamadı.Bi tek Malouda yararlıydı.Drogba'nın yokluğuda açık şekilde hissedildi..
Ayrıca dediğim gibi Ronaldo küçük maçların futbolcusu.Ancak Charlton'a,Potsmouth'a karşı iyi oynar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İyi oynayan taraf haketti ve kazandı..
Van Der Sar penaltılarda Harikaydı..
Cristiano Ronaldo kendini iyice geliştirmiş..
Ronaldo kötü değildi bence Rooney kötüydü maçın genelinde
son penaltidan sonra rooney nasilda chelsea tribunlerine sus isareti yapti, helaldir sana tum kupalar rooney...
![]()
C.Ronaldo yoktu ortalıkta fazla Giggs e helal olsun yaşlanmasına rağmen yinede iyi oyuncu attı golünü...
Çok zevkli bir mücadele değildi. Zaten iki kulüpte aşırı bir önem vermedi. İddaa'da beni yatıran maç oldu. İlk yarıyı bilmeme rağmen ikinci yarı sonucunu bilemedim. Van Der Sar inanılmaz bir kaleci olduğunu kanıtladı. Penaltılar onun sayesinde geldi.
Ronaldo frikiklerden önce kendini kasıyormu?biraz ilginç geldi de bana![]()