1 ile 30 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Ronaldo frikiklerden önce kendini kasıyormu?biraz ilginç geldi de bana

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Ronaldo frikiklerden önce kendini kasıyormu?biraz ilginç geldi de bana
    Aynen. Spikerde kendini kasıyor.. Spikerin sözlerinden sonra Ronaldo'nun yüzyılın vuruşunu falan yapacağını zannettim.

Quote Originally Posted by Spiker
    Ronaldo aşırı konsantre oldu,topla arasına kimse giremez,topla iletişim içinde.. v.s
    Philips bir pozisyonda iki kişiyi birden yatırdı kaldırdı,muhteşem bir görüntüydü. Çok etkili bir oyuncu. Joe Cole ortada hiç görünmedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Santraforsuz maça çıktı Chelsea 3 hızlı forvetle.Bu şartlarda Manu'nun kazanması gerekirdi daha etkili oynadılar ama atamadılar.Bu arada Lmapard iyi penaltı atamıyor atmasın artık önce Dünya Kupası şimdi bu maç

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

manchester chelsea'yi rahat yenmeliydi.chelsede eksikler vardı.ronaldo dünya çapında kendini kanıtlamak istiyorsa böyle büyük maçlara damga vurması lazım.bencilliği yüzünden 2 net gol kaçırdı.ben beğenmedim.ferdinandın maloudanın golünde gücü yetmedi.geriye iyi dönemedi.van der saar penaltılarda coştumanchester chelseaden daha iyi takım bu kesin.bu sene yaptığı transferlerle ferguson'un 2 farklı dünya çapında 11'i oldu.mourinho bu akılla daha çok kupa kaybeder.anca ben en büyük yıldızım,laf atmalar vs.. bu işlerle uğraşır artık.

Mesaj Yetkileri