1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Juninho Sidney'de

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Adama eskisi gibi iyi değil dedim. Brezilya liginde yetenekler önplanda olduğundan iyi performans sergilemeleri zor olmuyor. Avustralya ligini tanımıyorum, küçülk olduğundan dolayı orada da iyi oynar dedim.
    Romario bile o yaşında o kadar gol atıyor, gelsin atsın Avrupa'da bir ligde.Brezilya bambaşka biryer.
    Valla bence oynasın düşman çatlatır.. İzleyen bilen biri olduğum için bukadar net konuşuyorum. 60dk fln süper oynar sonra biraz durulur.. Ama o 60 dk da yapacağını yapar
    Ha dediğin şuysa Boro'da oynarken şu anda oynadığından daha iyiydi, doğrudur.. Daha genç ve daha dinamikti.. 90dk ağırlığını koyuyor ve her dakika gol atma ihtimali vardı..Ama yinede 34 yaşında Brezilya liginde bu kadar ön plana çıkabiliyorsa demekki hala iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Valla bence oynasın düşman çatlatır.. İzleyen bilen biri olduğum için bukadar net konuşuyorum. 60dk fln süper oynar sonra biraz durulur.. Ama o 60 dk da yapacağını yapar
    Ha dediğin şuysa Boro'da oynarken şu anda oynadığından daha iyiydi, doğrudur.. Daha genç ve daha dinamikti.. 90dk ağırlığını koyuyor ve her dakika gol atma ihtimali vardı..Ama yinede 34 yaşında Brezilya liginde bu kadar ön plana çıkabiliyorsa demekki hala iyi..
    Romario'da 39 yaşında Brezilya liginde ön plana çıkabiliyor, yani Brezilya'da yansıtmak kolay oulyor bence ama tabi senin görüşün.
    Ha dediğin şuysa Boro'da oynarken şu anda oynadığından daha iyiydi
    Demek istedim aslen.

Mesaj Yetkileri