Benim anlıyamadığım, anlamakta zorluk çektiğim bir şey var. Deivid gitsin, yerine; Zigiç, Adriano vs..vs.. pivot santrafor alınsın Kezman'la süper olur falan diyorsunuz. Peki neden Kezman'ın yanına Deivid'i koysunlar demiyorsunuz ? Deivid napsın? Adam sağ kanat oynuyor! Heleki Alex çıkınca nerede oynadığı fail-i mechul oldu! 2'li forvete geçiş yapacaktı sözde Zico ama hala aynı tas aynı hamam! Bence en güzel transfer Deivid'in Kezmanın yanına geçmesi olacak. Ben bu sene Deivid'den cok sey bekliyorum. Adam dolu çünkü.. Ama tutupta orta sahanın göbeğine veyahutta sağ kanata koyarsanız tabiki de bir şey yapamaz! Tek santraforla bu iş olmaz! Olmuyor! Bu Zico ne yapıyor yahu! Madem Deivid as adamın, Kezmanın yanına koy! 2. transfer ise Appiah iyileştiğinde izlerken tahammül edemediğimiz Deniz'in yerinde oynaması, yane defansif ortasaha, SAĞ KANAT DEĞİL! Alex'in takımda kalması çok kötü oldu bizim için. Herşey onun üzerine kurulu. Alex'i kesmesi lazım bence. Super Kupa maçında yine yoktu!

Takımın düzenini FM'ci olarak sıralıyorum

GK Serdar
DR Önder
DL Carlos
DC Lugano
DC Edu
MC Appiah
MC Aurelio
AML Vederson
AMR Ali Bilgin
FC Kezman
FC Deivid

Bu takımla en ideal 11 budur kanımca.. Yıldız transferine bu sene gerek yok! Olmayacakta zaten kaç kere söyledim bunu Avrupada da bu sene başarı falan beklemeyin!

Hade eyvaLLah