Kardes bende anlamıyorum..........Baros nerden cıkadın???....Onada gelmez derler![]()
Kardes bende anlamıyorum..........Baros nerden cıkadın???....Onada gelmez derler![]()
yok ben ne zamandır uyeyım ve bır suru msj yazdım o arkadas tanır benı ama neden ilk mesajım gıbı gorunuo anlamadım
Eski trnasfer alanı silindi ondan öyle görüküyor.....
http://www.lequipe.fr/Football/breve...155917Dev.html
L'EQUIPE gazetesi haberi ama L'EQUIPE doğru kaynak mı onu bilmem
Emre Aşık ayrılmayacak
Galatasaray'da kadro dışı bırakılan futbolcu Emre Aşık, hiçbir kulüp ile transfer görüşmesi yapmayacağını ve sözleşmesi sona erene kadar Galatasaray'da kalacağını söyledi. Emre, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, 1,5 yıl önce transfer olduğu Galatasaray'da sorumluluklarını iyi bir şekilde yerine getirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
''Teknik ekibin isteği doğrusunda, alındığı ifade edilen bu karardan yaklaşık 1 ay kadar önce kulübümüzün 2 senelik sözleşme uzatma teklifini en ufak bir pazarlık yapmadan kabul ettim. Sezon başında eski takım arkadaşım Georghe Hagi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Romanya'nın Steaua Bükreş takımından transfer teklifi aldım. Maddi yönden oldukça iyi bir teklifi 'Bana iki hafta önce sözleşme imzalatan ve yeni sezon planlanmasında bana güvenerek strateji belirleyen kulübüme haksızlık etmiş olurum' diyerek reddettim. Diğer bir taraftan bu teklif konusunda duyumlar alan kulübümüzün yetkilileri böyle bir transfere onay vermeyi düşünmediklerini belirtmişlerdir. Bu gelişmeler üzerine Steaua Bükreş bir başka defans oyuncusuyla sözleşme imzalayarak transferi kapatmıştır. Bu tekliften sadece 20 gün sonra bana böyle bir kararın tebliğ edilmesini son derece yadırgadım.''
-''TALİHSİZ OLAYIN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİM''-
Görev aldığı bütün takımlarda her zaman giydiği formanın hakkını vermeye çalıştığını dile getiren Emre, ''Futbol kariyerimin sonuna gelirken, gönül verdiğim renkler altında böylesine talihsiz bir olayı yaşamış olmanın üzüntüsü içindeyim. Galatasaray dışında görev yaptığım takımlarda da her zaman için taşıdığım formanın hakkını vermeye, bana güvenen insanlara, tribünlerde beni bağrına basan taraftarlara layık olmaya çalıştım. O dönemde bile Galatasaraylı olduğumu herkese her zaman söyledim. Galatasaraylı Emre Aşık olarak bilinmekten her zaman onur duydum. Futbol hayatım bittikten sonra yaşadığım bu haksızlığa rağmen, bu durum hiç bir zaman değişmeyecektir'' ifadelerini kullandı.
Deneyimli futbolcu şunları kaydetti: ''Hakkımda alınan karar doğrultusunda hem Galatasaray Kulübü'nü sıkıntıya sokmamak, hem bana ihtiyaç duyulduğu takdirde tekrar (A) Milli Takıma hizmet verebilmek hem de futbol yaşantımı bir futbolcuya yakışır bir şekilde sona erdirmek amacıyla bazı transfer görüşmeleri yaptım. Ama ne yazık ki bu görüşmeler ciddiye alınabilecek görüşmeler olarak nitelendirilebilecek seviyede olamamıştır. Bu noktada, bu tarihten sonra hiçbir kulüple transfer görüşmesi yapmayacağımı, sözleşmeme sona erene kadar kendi kulübümde kalacağımı, zamanı geldiğinde de futbolu çok sevdiğim sarı-kırmızılı formam üzerimdeyken bırakacağımı saygıdeğer Galatasaray camiasına ve futbol kamuoyuna saygılarımla arz ederim.''
05.08.2007
Kaynak : AA
Merak etmeyin onlar da yalan haber yapıyorlar..
İspanyol ve Fransız gazetelerin sitelerine bakın..
bence nilmari almalilar 2 sene oynar sonra verdigin paranin 3 misline satarsin
arkadasım iyi güzel diyosunda nilmar geçen yıl 6 ay falan sakat kaldı ve bu sakatlık öyle etkisi kolay atlatılacak bi sakatlık degil..bunu da göz önünde bulundurmak lazım
Erdem'e katılıyorumÜstelik geçen ay tekrar sakatlandı ve eylül ayında düzeleceği bekleniyormuş
yani Nilmar gelirse yaklaşık 1-1,5 ay oynamayacak
I'm back...
Arkadaşlar FOX TV'deki Ver-Kaç isimli programda Özhan Canaydın Pauleta'nın transfer gündeminde olmadığını söyledi.
A Little Bit Longer
Tüh be, ben isterdim gelmesini 2 sene oynardı.. Daha iyisini alırlar umarım..
Konu dışı mesajlarınız temizlendi. Transfer Haberleri dışında mesajlarınız olmasın lütfen arkadaşlar. Bazı arkadaşlar benim ve yönetici arkadaşlarımı bezdirdi bu kullanıcıları uyarmadan ceza sistemini kullanıyoruz. Lütfen sizlerde dikkatli olunuz.
Arkadaslar pauleta yalan bence gelmiyecek..........Yönetim zaten genclestirme operasyonu yaptı.....Ayrıca 1 sene oynuyacak adamı neden alsınlar...
% 20 İsviçre'den %80 Fransa'dan bir forvet oyuncusu alacağız.
Milan Baroş gelecek diye haberler çıktı çoğu kişi de bunu konuşuyor. Fransada lig başladı, Baroş sezonun ilk maçını 11'de başladı bir de gol attı yani Baroş Lyon'da kalır bize gelme ihtimali düşük. Yönetim gençleştirdi takımı ve sadece Galatasaray taraftarını değil tüm Türkiye'yi heyecanlandıracak bir transfer yapacağız dedi bu isim 34 yaşındaki Pauleta olamazMorientes medyada uzun süre yer aldı eğer gelirse işimize yarar onun gelme ihtimali yüksek Valencia forvete gelecek vaadeden oyuncular aldı ve David Villa gibi bir oyuncuları var Moriantes olma ihtimali yüksek fakat ben Lyon'dan Fred yada Cruz Azul'dan Cesar Delgado isterdim.
Zaten canaydın dün gece yalanladı sanki ilk defa duymuş gibi cevap verdi........Baros haberi zaten cıkmadı birkac kişi öyle düsünüyor bencede zor...
Pauleta iyi golcü bence gelirse 20 gol belkide daha fazlasini atar yasi önemli degil faydalanabildigin kadar faydalanacaksin bu tip oyunculardan![]()
pauleta gelmeyecek rahat olun.
GALATASARAYIMIZA yakısıkr bir forvet gelecek ve bu yaslı olmayacak veteran futbolcu toplama yeri diiiliz.
Ya Ben Hala Morientes i Bekliyorum bnce o gelcek
Adnan sezgiv,Haldun üstünel işi bitimek için gitmişler nereye gittikleri belii degil.....Mustafa turgunda gitmiş galiba mustafa turgun cok iyi portekizce biliyor acaba portekiz birimi.....
portekiz den postiga yada pauleta olabilir ama pauleta olmasin ya bide postiga nasil bi forvet gol atabilio mu hic bilmiorum :S
YA bence bizde morientes iş yapmaz. Bize ayağında top tutabilecek, rahat adam geçip pozisyon üretebilecek adam lazım. Morientes bunu yapamaz. Morientes uçta bekler gelen topa çakar. Bizim aradığımız adam baptista gibi. O adam da pahalı. Fred de uyabilir bize. Ama neden kerlon, cesar delgado gibi adamları almazlar anlamıyorum.. ünlü olması önemli deil, önemli olan galatasaray'a geldikten sonra ünlü olması..
Az önce Lig tv de bahri havadır bağlandı. O da isim alamamış. Canaydın Necatiye benden haber bekle sağa sola çıkıp demeç verme gibisinden şeyler söylemiş. Alınacak forvetinde eşi ikna edilmiş. Haldun üstünel En geç Cuma günü bu oyuncu İstanbula gelecek demiş..
Acaba hangi futbolcunun eşi var.......
Bir ara crespoda eşi yüzünden sorun cıktı diye haberler vardı.....
ooo ınş. crespodur bu![]()
Crespo olamaz arkadaslar cünkü Inter'le yeni sözlesme imzaladi.
kim alıncaksa alınsın artık.lige çok az bi süre kaldı.Alınacak oyuncunun takıma uyum sağlaması için en kısa sürede transferimizi yapmalıyız.Bence geç bile kalındı.
inşallah crespodur
yahu arkadaşlar crespo türkiyeye gelmez..1-2sezon önce fb ile adı anılıyodu..ben türkiyede top oynamam dedi adam..futbola italyada devam edeceğim ve orda bırakacağım dedi...gelse çok güzel olurdu ama hayal
Omerdinhonun dedigi gibi crespo intere geri döndü ama sözlesme uzattımı bilmiyorum yinede gelme olasılıgı az.......Eşi olan baska kim var![]()