Beşiktaş
Konyaspor
Berabere biter
İnşallah taraftarımızında desteğiyle bu maçtan galip ayrılırız.Geçen sezon Konya bizden çok önemli bir 3 puan almıştı.Bunuda unutmuş değiliz.
So what?
Saike
Beşiktaş 3-1 alır..
Konyaspor İnönü'yü sever. Umarım memleketim beni sevindirir. Bu sezon hazırlık maçlarında iyi bir performans göstermedik. Beşiktaş iyi futbol oynuyor. Zorlanacağız buradan en iyi ihtimal beraberlik alabiliriz o da zor gözüküyor.
İnşallah kazanırsakda gollü kazanırız.Açıkcası gollü kazanmayı özledim.![]()
So what?
Saike
Beşiktaş çok yorgun olucak.Bence berabere biter.
Beşiktaş alır.
Beşiktaş ardarda çok maç yapıyor yorgunluk olur ama seyirci desteği ile 1-0 alır maçı
Beşiktaş kazanacaktır.
Evet bu yorgunluk olayı bizim için büyük bir dezavantaj.Değişik bir kadro ile çıkabiliriz maça.Daha dinç bir kadro ile.
So what?
Saike
Beşiktaş ağır basıyor zorda olsa alır
Berabere..
2 veya 3 farklı galibiyet bekliyorum Kartal'ımdan .
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aslında ligin ilk macları belli olmaz Galatasaray,Fenerbahce,Besıktas bu takımlar sürpriz sonuclarda alabilir........
içimden bi ses maçın berabere biteceğini söylüyor.
Tek korkum NECA .
Eğer Cisse onu durdurursa ki bana öyle geliyor.Sorunsuz bir galibiyetle başlarız lige.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnşallah kazancaz.Biz taraftarlar da her zamanki gibi İnönü'yü doldurup.90dk takımımızı desteklicez![]()
Alırız maçı...
Zor bir maç bence. Özellikle ilk hafta olması iyi olmadı. Gerçi şöyle bir baktığınızda artık kolay takım kalmadı gibi! Ya beraberlik olur ya da tek farklı galibiyet.
5 atarız![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ligin ilk macları hiç belli olmaz genelde 4 büyük takım ilk maclarda cok zorlanır.....
Süper kupa macındaki Beşiktaş bu maçta 5 atar...
Konya ztn bize ters özellikle deplesmanlarda ama bu maç sahamızda Kupa Finalindeki gibi oynarsak kazanırız Taraftarımızda etkili olucaktır bu maçta...