Devamını bekliyorum.
Devamını bekliyorum.
TRANSFER HABERLERİ..
ŞOK ŞOK ŞOK TRANSFERİN SON GÜNÜNDE COK HARAKETLİ ANLAR YAŞANDI ...
defans için galatasarayın 32 yaşindaki oyuncusu emre aşık isimli oyuncuyu $500.000 gibi rakamlara renklerime bagladım.. defansın gücünü güç kattım.. alternatifim cogaldı
ve dikkatlerimi sag kanatta oynayabilecek bir oyuncuya çevirdim sezer öztürk ün bonservis bedeli için kulubuyle anlastık ancak sezer takımımızı reddetti
bende hemen beşiktaşın ali tandogan adlı oyuncusuna yöneldim ve transferi 1.3 mn ye bitirdim .. 2 ezeli rakipten 2 transfer yapmış oldum ve transferin son günüde böyle tamamlanmıs oldu
ve ss ler transferlerin profilleri..
emre asik ;
PROFİLİ :
ALİ TANDOGAN
profili;
basından haberler..
fanatik
![]()
trabzonspor teknik direktörü yunus emre seyhan transferin son gününde yine coştu.. emra asik ve ali tandogan trabzonda 2 futbolcuda trabzona geldikleri için mutlu olduklarını ilk 11 de forma giyme şansı bulmak için calısacaklarını söylediker
YALANCI YUNUS!!!!
gazetemizde acıklama yapan yunus emre transfer sezonunu kapattıklarını söylemişti ama dün transferin son gününde 2 ezeli rakibinden emre asik ve ali tandoganı aldı
BASIN TOPLANTIM
emre asik ve ali tandoganı transfer etmiş bulunmaktayız. kadro daha genişledi. rekabet arttacak öte yandan uefa eleme karsılasmasında emre asik forma giyebilecek ali tandoganın ismi verilemedigi için (saat farkı) forma giyemiyecek. antreemanlarımız tüm hııyla devam ediyor.
toplantı sonrası röpörtaj :
muhabir : yeni transfer edilen oyuncular neden transferin son gününe kaldılar ? daha önce alınsa daha avantajlı olunmazmıydı sebebi ne ?
ben : defansımızda ve sag kanakta formsuzluk olustu (risp,musa) bizde hemen hareket geçtik
muhabir : fenerbahce gökdenize transfer teklifi yaptıgı dogru mu _
ben : transfer dönemi kapandı sonucta gökdeniz trabzonsporda hala daha ne diyebilirim ki.. gökdeniz tüm hızıyla calısmalar devam ediyor
işte trabzonsporun bu yılki transferleri
![]()