Sayfa 8 / 38 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence deivide bir şansa daha verilebilir adam sahanın en iyilerindendi dün diye geçiriyorum ama aklıma hemen az maçı gekiyo ''deivid bari buınu at'' utanç vericiydi bence hemen gitmeli ama kovermarsta aradığımız forvet değil
    resmi sitede herhangi bir yalanlama yok bügün bütün medyada yer almasına rağmen galiba kovermars gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Birgün Deivid'i tercih ederim diyebileceğim hiç aklıma gelmezdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kovermars yalanlanmadı. İsmi pek duyulmuş oyuncu alınmayacak diyordu bazı gazeteciler. Bu Kovermars olabilir.

Zigiç Valencia'ya gitmiş, bence iyi oldu, bizim basın çok abartmıştı onu, bakalım ben hala transfer yapılmayacak diye düşünüyorum, neler olacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Birgün Deivid'i tercih ederim diyebileceğim hiç aklıma gelmezdi.

00.15 oldu henüz bir transfer açıklaması yok FBTV'de Geçen sene hatırlıyorum da saat 01.00 sularında Kezman ve Deivid transferi açıklanmış, Edu transferi için de ipucu verilmişti Gece açıklanır zaten açıklanırsa, ya bu gece, ya da yarın gece, artık son şans bu, zira UEFA'ya liste verilecek. İnşallah UEFA'ya liste verildikten, yani iş işten geçtikten sonra transfer yapmayız geçen seneki gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kovermars alınacaksa hiç alınmasın kapatsınlar transferi bence Semihten çok mu iyi bir oyuncu ki?

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Kovermars alınacaksa hiç alınmasın kapatsınlar transferi bence Semihten çok mu iyi bir oyuncu ki?
    Katılıyorum. Fenerbahçe kendisine gol atan her oyuncuyu alıyor zaten, Ali Bilgin, Vederson gibi Koevermans da gol atmıştı, inşallah alınmaz. Koevermans'tan çok daha üstün oyuncular var piyasada.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zamanında preko falanda vardı

Bu oyuncuyu almak kimi memnun eder ki? Bence kimseyi ama süper bir performansta gösterebilir. Ama kapasite gözükmüyor.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Zamanında preko falanda vardı

Bu oyuncuyu almak kimi memnun eder ki? Bence kimseyi ama süper bir performansta gösterebilir. Ama kapasite gözükmüyor.
    AZ'yi kazanacakları paradan dolayı memnun edebilir

FBTV'de hala birşey yokBakalım vereceklermi bir transfer haberi.

Appiah röportajı

Express gazetesinden alıntı:

Es heit‚ sie müssten nun in Istanbul bleiben.
    Klar ist: Ich bin jetzt noch Spieler von Fenerbahce. Aber vielleicht passiert noch etwas‚ warten Sie es ab. Ich sage zu diesem Thema ansonsten nichts mehr. Das erhöht nur den Druck auf alle Beteiligten.

Unter dem FC-Coach Daum reiften Sie in der Türkei zum Weltstar. Wieso?
    Weil Christoph mich zu dem gemacht hat‚ der ich bin. Er ist einfach ein netter Mensch und ein absolut professioneller Trainer. Christoph hat mich mental so stark gemacht. Wenn er mir etwas versprach‚ hat er stets Wort gehalten. Ich habe viel von ihm gelernt.

Schalke´ye transferiniz gerceklesmedigi icin Istanbul´da kalmak zorundasiniz ?
    Kesin olan sey‚ ben su an Fenerbahce´nin futbolcusuyum. belki birseyler daha olabilir‚ bekleyin görün. daha fazla birseyler söylerek‚ yetkili kisilerin üzerinde yükü cogaltmak istemiyorum.

Daum sayesinde Dünya yildizi oldunuz‚ neden ?
    Su anki durumum Daum sayesinde. Cok iyi bir insan ve profesyonel bir antrenör. Daum beni cok güclendirdi. Bir söz verdiginde hep tutardi. Ondan sok sey ögrendim.

| NOT | Çeviri bana ait değildir, bir taraftar forumundan aynen kopyaladım. Almanca bildiğimden çevirinin doğru olduğunun garantisini verebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Çok kısa, röportaj bu kadar değildir tabi ama en azından Appiah eskiden Fenerbahçe'de mutluyum derdi.Şimdi sadece Fenerbahçe'nin futbolcusuyum demiş.Artık mutlu olmadığı açık.Bir de hala birşeyler olabilir de açıkçası beni pek mutlu eden bir söz değil...

Hollanda basını: Fenerbahçe Koevermans'ı bitirdi

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=46604

Koevermans için Fenerbahçe 6 milyon Euro önermiş. Çok ciddi bir rakam bu, bu paraya çok daha iyi bir golcü alınabilir, yazık olur bu kadar para verilirse...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

6 milyon Euro mu?

yazık vallahi yahu.

ivan Misafir

FBTV Bekliorm saat 01:05 Koevermansı Cm 03-04 te almştm PSV ye KEZMANdan çok gol atıodu İyi golcu inş. yararlı olur alınırsaaa tabi Deivid dün çok hoşuma gitti pres yaptı top attı dedim sizee az sabır diee :P

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sanmıyorum eger alındı ise ilk defa istemediginiiz birisi alıncak ama önce birinin gitmesi lazım....

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

O kadar para edecek bi futbolcu değil.İnşallah gerçekleşmez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koevermans cok gereksiz olur bence.Ama hersey alınıcagını gösteriyor bu kadar iddia olmasına ragmen hala yalanlama gelmedıyse alındı bence Koevermans.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Koevermans cok gereksiz olur bence.Ama hersey alınıcagını gösteriyor bu kadar iddia olmasına ragmen hala yalanlama gelmedıyse alındı bence Koevermans.
    Ona bakarsak Adriano'da gelmişti.Çok uzun bir süre yalanlanmamıştı herkes gelecek diye umutlanıyordu.Sonra bir gün o da yalanlandı.İlk defa bir transfer haberinin yalanlanmasını istiyorum.Koevermans gelmemeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fener'e süper golcü!

07 Ağustos 2007 Salı 00:01

Devler Ligi hesapları yapan Fenerbahçe golcü arayışlarında sona yaklaştı.
    Uzun süredir bu mevkii için arayış içinde olan sarı lacivertli kulüp, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen Danny Koevermans ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Kaynak: Dha

Dha yaptıgı haberlerde cok yanılmaz........

Kezman da Hollanda'da rekorları alt üst etmiş bir golcüydü ama kendi de söyledi Türkiye liginde gol atmanın ne denli zor olduğunu ve çok zorlandığını, ama yönetimimiz inatla Hollanda'da çok gol atmış bir golcüyü getiriyor. Koevermans istatistikleriyle göz doldurabilir ama stil olarak Fenerbahçe'nin aradığı golcü değil. Kezman'ın bir fotokopisi gibi, iki tane Kezman ne yapabilir ki forvet hattında? İlhan Parlak ve Semih gibi son vuruşlarda etkili olan, Koevermans'tan aşağı kalır yanı olmayan 2 futbolcu varken, neden aynı tipte bir golcü daha alınır, anlam veremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Egemen cok dogru tespit Kovermans aynı kezman gibi hızıyla ön plan cıkıyor...Yanlıs Kezmandan formda bence bence...Ah ah ah zigic gibi adamı almadılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

29 yaşındaki bir oyuncuya 6 milyon €. Bizim yöneticilerimiz uyanıktır böyle bir hataya düşmez,en azından umarım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Son karar Koevermans
    Fenerbahçe yönetiminin Alkmaar'ın dev forveti Danny Koevermans ile anlaşmaya vardığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, golcü transferine en geç perşembe gününe kadar resmiyet kazandıracağı vurgulandı. 22 yaşındaki Koevermans, geçen sezon Hollanda Ligi'nde 22 gol kaydetmişti. Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu Nikola Zigiç ise Valencia ile anlaştı.

MÜTHİŞ BİR GOLCÜ
    Fenerbahçe; Ronaldo, Adriano, Zigiç, Kuranyi derken AZ Alkmaar'ın süper forveti Danny Koevermans ile anlaşmaya vardı. Nikola Zigiç'in Valencia ile anlaşması üzerine rotasını Koevermans'a çeviren sarı-lacivertliler, Hollandalı golcü ile prensip anlaşmasına vardılar. Fenerbahçe'nin, golcü transferine en geç perşembe gününe kadar resmiyet kazandıracağı vurgulandı. 29 yaşındaki Koevermans ile anlaşan Fenerbahçe yönetiminin, AZ Alkmaar ile de bonservis pazarlığında sona yaklaştığı ifade edildi. Hollandalı futbolcunun Fenerbahçe'ye toplam maliyetinin 10 milyon euro'yu bulacağı öğrenildi.

VUCİNİC LİSTEDE
    Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Koevermans, bu sezon UEFA Kupası 3. tur karşılaşmasında AZ forması altında Fenerbahçe'ye karşı oynamış ve 2-2 biten rövanş maçında Fenerbahçe'yi kahreden golü atmıştı. Çünkü Koevermans'ın attığı gol, Fenerbahçe'nin Avrupa rüyasının bitmesine neden olmuştu. Öte yandan Schalke'den parasını almakta zorluk çeken Kuranyi'nin de Alman kulübü yöneticilerine "Fenerbahçe bana yıllık 3 milyon 750 bin euro vermeye hazır, gidebilirim" dediği belirtildi. Fenerbahçe'nin, İtalya'nın Roma takımının 24 yaşındaki Sırp forveti Mirko Vucinic ile de ilgilendiği belirtildi.

HOOiJDONK ÖNERDi
    Fenerbahçe'ye Danny Koevermans'ı Pierre van Hooijdonk'un tavsiye ettiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin eski efsanevi futbolcusu Hooijdonk'un, Fenerbahçeli yöneticilere "Koevermans tam aradığınız golcü. Fenerbahçe'ye gelirse bir sezonda en az 25 gol atar" dediği öğrenildi.

FotoMaç

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yuh artık Fotomaç. 22 yaşındaki golcü diyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar yarın bütün gazeteler bu haberi yazar alışıın şimdiden

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

22 yasindami Anlasilan FotoMac 7 yil geriye gitmis

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

bu saatten sonra yapılacak transfer yarar degıl zarar getırır azız baskan gectı borum pazrı sur essegı nıgdeye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

- edit varmış haber

Kovermans bence süper golcü gelmesini çok isterim

Koevermans beğenilmez mi arkadaşlar kendinize gelin yahu. Adam mükemmel bir fırsatcı. Kaleyi çaprazdan gördüğünde kaçırması imkansız.

Video : Koevermans

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Koevermans beğenilmez mi arkadaşlar kendinize gelin yahu. Adam mükemmel bir fırsatcı. Kaleyi çaprazdan gördüğünde kaçırması imkansız.

Video : Koevermans
    + Yıllık gol ortalaması 15 nin üstünde.. İnanmayanlar geçmişine bakabilirler.

İşte Geçmiş'i

İşte gördüğünüz gibi spartada geçirdiği muhteşem 5 sezonun ardından AZ takımına 800.000 € Transfer oluyor. İlk sezoununda 21 maçta 9 gol atıyor. Ama 2006 / 2007 sezonunda ise 34 Maçta 22 gol atarak Gözleri bir anda üstüne çeviriyor.

Ben bu performansını Fenerbahçe'de de sürdüreceğine inanıyorumm

Sayfa 8 / 38 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri