Super lige cıkma yolunda emin adımlarla ilerlerken A.Sebatspor takımı bana 3 yıllık bir teklif gönderdi.Sezon sonuna kadar düşünmeyi talep ettim.Çünkü 3 yıllık teklif bana biraz uzun gibi geldi.Sizce kaç yıllık sözleşme imzalayım?

.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 günlüğüne Antalya'ya Teyzemi ziyarete gitmiştim.Tabi bu fırsattan yararlanarakda denizde uzun bi süre geçirmeyi planlıyordum.Sahile gittiğimde Hakan Arıkan ile karşılaştık.
-Hakan sen neden takımında değilsin
-Abi ben şuanda serbestim bilmiyomusun?
-Ulan neden benim haberim yok o zaman?
-Ne biliyim abi.O kadar ünlü değilimki medya yankılansın
-Gel o zaman bizim takıma unlenirsin abim.
-Sahi mi?
-Hayır
-????
-Şaka lan şaka.Gel hemen mukavele hazırlayalım
-Olur abi hemen.

Hakan serbest biri olduğundan transfer dönemi gelmeden de takıma girdi.7.0.0 da neden Hakan'ı serbest bırakırlar anlamış değilim.Neyse Hakan geldiğinde ona ilk maçda şans vermedim.Çünkü hem kondisyonu iyi değildi hemde takım ile henüz kaynaşmamıştı.Genede Eskişehirspor'u 1-4 luk gibi bir skorla malup ettik.

Ama ikinci maçda Hakan'ı oynatmaya kararlıydım nitekimde oynattım.Muthiş performans gösteren Hakan'ın tek şansı daha doğrusu yenilen takımda oynamasıydı.Maçtaki 3 golun 2 sini bizim atmamıza rağmen yenilmiştik.Bu arada son iki maçtır kalemize gol atıyorduk