Diğer maçlar doğal ama Boro'ya kendi evinde yenilmen kötü olmuş.
Diğer maçlar doğal ama Boro'ya kendi evinde yenilmen kötü olmuş.
Bu maclar zor maclar normaldir ama Real macinda Realden daha iyi oynadik
Haklisin o macta sanssizdik... Kaleci cok iyiydi... 5 net pozisyondan yararlanamadik... Nese onumuzdeki maclara bakicaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 5. Hafta
Leeds United-1 West Ham-2
Macta Alan Smith ile one gecen Leeds 29 ve 39da Bianchi'nin golleriyle yenik duruma dustu! 60ta Carlos Salcido'nun atilmasiyla Leeds iyice zor duruma dustu ve maci West Ham kazandi!
Düzelir yahu bu takım..potansiyel var bu sene cl görüyorum..şansızlık olmayacak..ingilterede kalecier başa beladır..Sorensen,Jaskelınen,ıssakson,insanı dei eder
Beni rakip forvetler sinir ediyor.Kadromu bir koyayim herkez gorsun
Iste kadrom boyle... Herkezin gordugu gibi sinir edecek kimse yokNicolas Frey tek vasat ismim... O da iyi oynuyor... Onun disinda hem genc hem de tecrubeli bir kadrom oldu
Bununla benim en azindan UEFA'yi, ligde ilk 3u ve Carling ya da FA Cup'tan birini almam lazim ama Finallerdeki sanssizliklar yakami birakmadi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada West Ham Carling Cup 3. Turu'nda Championship ekiplerinden Wrexham ile eslesti!!
Carling Cup'ta West Ham Gizer takimin basindayken 2 kez finale cikti fakat 2 kez de finalden mutsuz ayrilan takim oldu... Bakalim bu sene napacagiz?
Barclays Premiership 6. Hafta
West Ham-2 Newcastle-2
James Milner ile 10da one gecen West Ham 40da Bianchi ile skoru esitledi. Ikinci yarida 61. dakikada Scott Parker ile tekrar one gecen Newcastle 90da Eddie Johnsondan bir gol daha yedi ve 1 puanla ayrildi iki takimda...
Puan durumu sonra...