trabzonspor o kadar inanılmaz bir kulupki musampanın nefret ettiği insanlar arasına girmeli hatta ziya doğan bir çok futbol sever bilirki musampa ajax tada atletico madrid tede mancester city dede aml idi yani sol açık geçen sene trabzonda gerçek yeri sol açık olan bir tek futbolcu yokken musampayı önliberoda oynattı ziya hoca bir spor yazarı sordu hocam musampayın neden önliberoda oynatıyorsunuz diye ziya dediki ben daha önceki takımlarında orada oynadığı için orada oynattım ve gözlerime inanamadım dedim ne diyor bu bunun üzerine musampa futbolu bıraktı geçen yılın en büyük transferiydi ama futbolun f sinden anlamayanların kulubunde futboldan sogudum ve futbolu bırakıyorum dedi adam haksızda değil
ahmet şahinin torpilinden bahsetmişsiniz iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum ve tolga zengin inşallah iyi kaleci yapılır demişler ahmet tolgadan daha iyidir aslında herkez trabzonun geçen yıl yedeği gollere baksın sonra tolga neler yapıyor ona baksın bir hava hakimiyeti berbat hakan şükür onun kafasına oturmuşdu de wilde yaptığı gibi topa vurmayı bilmiyor oyunu geriden kuramıyor (bütün türk kalecilerinde olduğu gibi çok zayıf ve çok çelimsiz kalede güven vermiyor vs vs bence trabzondaki asıl torpilli oyuncu tolga zengindir sonra celaleddin gelir yahu türkiyede sadece 1 tanemi sol bek var ziya hocam düşünüyorum bulunamıyor acaba fabiano eller e ne oldu atletico maridte şimdi almaya kalksanız 10 milyondolardan aza alamazsınız sonrab erdinç türkiyede ondan başka stoper yokmu tolga seyhan yokmu yani başka stoper hüseyinden başka ön libero yokmu senelerdir illlede bunlarla oynayacak olmuyor işte bu laz inadımıdır nedir anlamadım ve trabzon yine başarılı olamayacak neden çünkü kimse futbolun f sinden anlamıyor