1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Ceza 6 Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Bence bu karar da tek bi sorun var oda macların seyircisiz olması. biz adamları dövdük mü dövdük. bu inkar edemeyiz. onlardan da bir ikisi bizim adamlara vurdu. 2 kişi de onlardan ceza aldı. burada baska ne gibi bir hata var anlamadım. bizden bi kişi daha ceza almalıydı aslında.teknik direktörümüz. işleri ilk karıstıran maç bitiminde oydu. bu cezanın agırlıgı seyirciye gereginde fazla haksızlık yapılmasıdır. bayrak saplarının atılması dışında sahaya bi etki olmadı olamas da zaten.atılanlarda plastik gibi esnek bişeydi.

Quote Originally Posted by M@kiN
    bizden bi kişi daha ceza almalıydı aslında.teknik direktörümüz. işleri ilk karıstıran maç bitiminde oydu.
    Medya yüzünden Terim'i ilk önce bende suçluyor, oyuncuları kışkırttığını düşünüyordum. Soyunma odalarındaki kayıtları dinlediğimde yalancı basını dinleyip Terim'i suçlu olarak gördüğüme utandım. Adam ne demiş soyunma odasında "onlar sizi sinirlendirmeye çalışacaklar, Türkçe küfürler öğrenmişler bu yüzden sakin olmalıyız vs."... "Mücadele esnasında sarı kart görmekten çekinmeyin ama kesinlikle hakeme itirazdan veya rakiple itişmekten kart görmenizi istemiyorum" demiş bu cümlelerin neresinde kışkırtma var? Eğer Terim'in en ufak suçu olsa zaten cezalandırmak için her kusuru değerlendiren FIFA Terim'i en ağır şekilde cezalandırmaz mıydı? Sanki Alpay'ı, Emre'yi tanımıyoruz! Bu adamlar zaten olay çıkaracak yer arayan adamlar. Alpay daha 1-2 ay önce rakibine kasti dirsek attığı için Bundesliga'da ağır bir ceza almadı mı?
    Fatih Terim'in bir suçu varsa o da ilk maçta ki yanlış kadro seçimi ve taktiğidir.

Mesaj Yetkileri