1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Yalnızca 5 Kombine Satıldı [ Kayserispor ]

Hybrid View

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Bugün okudum bir gazetede satışlar %100 artarak satılan kombine sayısı 10 olmuş.
    Bu güzeldi

Kayserispor yöneticileri 3 büyüklerle ugrasacagina kendi sorunlarini cözmeli.Daha kombine satamiyorlar,büyük kulübüz diyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor'a yeni sponsor

Kayserispor, Kayserigaz firması ile 400 bin YTL karşılığında 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.
    Genel menajer Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, futbolda sponsorluk işinin Türkiye'de son yıllarda hızla geliştiğini, ancak ''güçlünün yanında olma'' düşüncesiyle firmaların genellikle 3 büyüklere destek verdiklerini söyledi
    Anadolu'da faaliyet gösteren bir firma olarak Kayserigaz'ın Anadolu takımına sponsor olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Hurma, takımın başarılarıyla Kayserigaz'a aldıklarından daha fazlasını kazandırmayı amaçladıklarını kaydetti.

Kayserigaz A.Ş. Genel Müdürü Hakan Tola da Kayseri'de doğalgaz dağıtım işini yürüten HSV firmasını satın alarak ismini Kayserigaz olarak değiştirdiklerini hatırlattı.
    Kayseri'de kazandıklarını Kayseri'de harcama prensibi ile hareket ettiklerini ifade eden Tola, bu nedenle Kayserispor ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını, bunun yanı sıra Kayseri'de yürütülen sosyal projelere desteklerinin süreceğini söyledi.
    Konuşmaların ardından Hurma ve Tola arasında, Kayserigaz'ın 400 bin YTL karşılığında 1 yıllığına Kayserispor'a sponsor olmasını öngören sözleşme imzalandı. İmza törenine Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile yeni transfer Cangele da katıldı.
    Lig TV

Boydak'tan Kayserispor'a destek

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın 500 bin YTL'lik kombine bilet satın aldığı bildirildi. Kayserispor 2. Başkanı Türker Horoz, yaptığı yazılı açıklamada, Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma ve futbolcu Gökhan Ünal'ın Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ı ziyaret ettiğini bildirdi.
    Ziyarette Boydak'ın 500 bin YTL'lik, 100 tane kapalı tribün, 400 tane de açık tribün olmak üzere toplam 500 adet kombine bilet satın aldığını ifade eden Horoz, Boydak'a kulübe sağladığı ciddi katkılardan dolayı teşekkür etti. Kulübün yaklaşık 1 ay önce satışa sunduğu kombine biletlerden ligin açılmasına az bir süre kalmasına rağmen sadece 5 tane satıldığı açıklanmıştı.

09.08.2007
    Kaynak : AA

Mesaj Yetkileri