1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    CİSSE tam aradığımız ön libero, ileri çıkışları da etkili.

Serdar kurtuluş sağ bekte oynuyor.Koray ve Cisse 2'lisi önlibero da daha etkililer.

Stoper eksiğimiz vardı DİATTA geldi.Nedir ne değildir göreceğiz ...

Sol açık arıyorduk bence Mutlu'dan sonra ki en iyi sol kanatımız oldu.Top ayağında iken çok hızlı bir isim.

Sağ kanat ihityacı vardı Mehmet Yozgatlı alındı ki bundan iyisi olamazdı herhalde.

Kaleci sorunumuz vardı Rüştü ve Hakan gibi Türkiyenin en önde gelen kalecileri alındı.

Tek eksik forvet gibi görünüyor.Oraya da bir isim alınırsa mükemmel bir transfer dönemi geçirmiş olacağız.
    Ben Cisse hakkında aynı şeyleri düşünmüyorum. İzlediğim iki maçta da hücuma pek katkılı olamadı. Tamam haklısın, Serdar neredeyse hiç hucüma katılamıyordu ama Tigana'nın futbol anlayışıyla oynuyordu. Bu sene düzelebilirdi! Ayrıca çift forvete döndüğümüzde Cisse tek başına kalacak, bu sefer performansı yine düşecek. Çünkü üst düzey orta sahalara karşı Cisse tek başına varlık gösteremez.

Stoper eksiği hakkında zaten yazmıştım. Aynı şeyleri yazmama gerek yok.

Tello yerine daha iyi bir sol açık alınabilirdi kesinlikle. O kadar etkili olduğunu düşünmüyorum.

Sağ kanat ve kaleci hakkında bir yorumum olmamıştı zaten.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by welet View Post

Arkadasım Cisse'nin Serdar'dan artıları olmasa alınmazdı zaten emin ol Serdar'ın defansif özellikleri iyi ama hücümda etkisiz kalıyor.Korayda aynı sekilde.Ama Cisse öyle degil.Tello'ya gelecek olursak Sporting Lizbon'da bişey yapmamıs olsa o kadar sene o takımda tutarlarmıydı adamı ? Hem belli olmuyomu Tello'nun takıma fayda sagladıgı ? Kanatlarımız artık makine gibi işliyor...Duran toplarda diger bir artısı.

Tello'nun istatistikleri hiç iç açıcı değil bence. Kesinlikle Tello'dan daha iyi biri alınabilirdi bence!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Ben Cisse hakkında aynı şeyleri düşünmüyorum. İzlediğim iki maçta da hücuma pek katkılı olamadı. Tamam haklısın, Serdar neredeyse hiç hucüma katılamıyordu ama Tigana'nın futbol anlayışıyla oynuyordu. Bu sene düzelebilirdi! Ayrıca çift forvete döndüğümüzde Cisse tek başına kalacak, bu sefer performansı yine düşecek. Çünkü üst düzey orta sahalara karşı Cisse tek başına varlık gösteremez.

Stoper eksiği hakkında zaten yazmıştım. Aynı şeyleri yazmama gerek yok.

Tello yerine daha iyi bir sol açık alınabilirdi kesinlikle. O kadar etkili olduğunu düşünmüyorum.

Sağ kanat ve kaleci hakkında bir yorumum olmamıştı zaten.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Tello'nun istatistikleri hiç iç açıcı değil bence. Kesinlikle Tello'dan daha iyi biri alınabilirdi bence!
    Bence cok iç acıcı ! Her mac en az 10 orta yapan bir topcu.Duran toplarda o biçim İstatistiklerde sadece gole bakıyosun galiba.Ayrıca ben İstatistikleri önemsemem.Mesela Kezman'ın istatistikleri Fener'den önce cok iyiydi simdi o istatistiklerin yarısı bile degil.Fazla takma kafanı istatistiklere.İstatistik hersey degildir.

Mesaj Yetkileri