1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Gaziantepspor Transfer Haberleri

Hybrid View

G.Antep'in yenileri iddialı
    Gaziantepspor'un yeni transferleri Uğur Yıldırım, Volkan Arslan ve Özgür Bayer, Gaziantepspor'a geldikleri için mutlu olduklarını ve Gaziantepspor'un başarısı için çalışacaklarını söyledi.

Geçen sezon Hollanda'nın Heerenven takımında forma giyen frikik ustası orta saha oyuncusu Uğur Yıldırım, bir çok kulüpten teklif almasına karşın kendisinin Türkiye'yi istediğini ve bu sebeple hızlı davranan Gaziantepspor ile anlaştığını belirtti. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerden teklif almadığını ancak görüşmelerde bulunulduğunu kaydeden Uğur Yıldırım, "Transferde Gaziantepspor hızlı davrandı. 3 büyüklerden teklif olmadı ancak görüşmeler oldu. Gaziantepspor Genel Menajeri Hasan Çetinkaya ile görüştük ve anlaştık. Çocuklarımdan dolayı Türkiye'ye gelmek istiyordum. Başka bir çok kulüpten de teklif aldım ama kararımı Gaziantepspor'dan yana verdim. Gaziantepspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi.

Kendisinin Türkiye'de büyük hedefleri olduğunu ancak şu anda Gaziantepspor'un başarısı için çalışması gerektiğini ifade eden Uğur yıldırım, "Hedeflerim var, inşallah hedeflerimi bir gün gerçekleştiririm. Şu anda Gaziantepspor'un başarısı için çalışacağım. Gaziantepspor forması altında inşallah bu sezon frikiklerden gollerim olacak. Bu benim en iyi özelliklerimden birisi. İnşallah frikiklerden goller atacağım. Yavaş yavaş Gaziantep'e alışmaya başladım. İnşallah Gaziantepspor ve bizim için iyi olur" diye konuştu.

Galatasaray gibi büyük bir kulüpte forma giydikten sonra Ankaraspor'da top koşturan ve ardından Gaziantepspor ile anlaşan başarılı orta saha oyuncusu Volkan Arslan da başarılı olmak için Gaziantep'e geldiğini belirtti. Volkan, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Gaziantepspor'da çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Böyle bir ortam olacağını düşünmüyordum. Bu sezon çok iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Kasımpaşa ile yapacağımız ligin ilk maçı bizim için çok önemli. Ardından derbi maçlarımız var. Bu derbi maçlara iyi başlamak için Kasımpaşa ile oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Gaziantepspor'un Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettiği başarılı defans oyuncusu Özgür Bayer ise kısa sürede uyum sağladığını ve Gaziantepspor'da çok iyi bir ortam bulunduğunu dile getirdi. Özgür, lige iyi bir başlangıç yapmak ve bu sebeple Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayarak, "Amacımız lige iyi bir başlangıç yapmak. Gaziantepspor'a faydalı olmaya çalışacağım. Lige iyi bir başlangıç yapıp devamını sürdürmek istiyoruz" dedi.

08.08.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Faruk Bayar kadro dışı...
    Geçen sezondan beri bir türlü beklenen performansı veremeyen Faruk Bayar, en son Fenerbahçe maçında sergilediği kötü oyunun ardından, Mesut Bakkal tarafından kadro dışı bırakıldı. Bu oyuncunun kalan kısa sürede bir takımla anlaşabilirse gönderileceği açıklandı...

Afanou Pazartesi belli olacak...
    Bursa Cup'ta saha içindeki tatsızlık sonrası kadro dışı bırakılan ve geçtiğimiz hafta izin alarak Fransa'ya giden Afanou'nun durumu pazartesi belli olacak. Oyuncu, eşinin sorunlu bir hamilelik dönemi geçirdiğini belirterek, Fransa'da onun yanında kalmak istediğini, burdayken futbolunu olumsuz etkilediğini söyledi. Tecrübeli oyuncu, pazartesi gelirse takımda kalacak, eğer gelmeyecekse pazar günü yönetime bildirecek ve anlaştığı bir takıma verilecek.

Ergün Penbe ve Orhan Ak yarın geliyor...
    Galatasaray'la yolları ayrılan iki futbolcuyla ilgilenen Gaziantepspor, bu futbolcularla daha önce de görüşmüş ve anlaşamamıştı. Son yapılan açıklamada, bu futbolcuların yarın menajerleriyle beraber şehre gelerek yeni bir görüşme yapacakları belirtildi... Gaziantepspor, savunmanın soluna takviye yaparak burdaki açığı kapatmaya çalışıyor...

Mesaj Yetkileri