ben koyiyim ben koyiyim![]()
Eee gelmez tabii yahu sen koca yöneticisin bizlere örnek olacaksın ki bizde yanlış yapmayalım.![]()
![]()
Herkesin kariyeri var bir benim yok. (: Küçük Emrah gibi hissettim kendimi.
Umay Umay & Kazım Koyuncu - Kalbim Acıdı
Turnuvalarda alalım mı Serkan abi?![]()
So what?
Saike
selamun aleykum hos sohbetler..
Yok canım, bana kalsa alırdım da gerçi.Sadece bütçesini 100 milyon YTL, kadrodaki oyuncuların pa ortalamalarını 180 yaptım. Bunlar da ufak şeyler, pek önemli değil.
Haydi Özkan senden de bekliyoruz bir kariyer. Senin fm oynamayı bilmediğini idda edenler var da.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
2011 yılındayım oyun çok iyi gidiyor oyuncuları satıp sıfırdan başlmayı düşünüyorum siz ne dersiniz
Özkan abi o kariyerde idari menajerim ben.![]()
So what?
Saike
sat gitsin kardeşim yeni heycanlara yelken aç
ben napoli aldım acaip zevkli ya
bi nevi revizyon yapacaksın yaniOriginally Posted by Oghuse
2011 deki oyuncuları bilmediğim için bi önerim olmayacak bu konuda
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
iyi geceler millet çok oturmayın yatın uyuyungözleriniz bozulcak
Originally Posted by hurmet
Yahu bu saatte yatılır mı gece daha yeni başlıyo dicem ama bu gece de pek iyi geçmicek galiba....
"YÜCE ATATÜRK"
eet gün yeni başlıyor biz gece avlanıyoruz![]()
Yahu şu Abromovich ne cins atam. yıldız al dedi almadım takım iyi şampiyon yapacam illa al yoksa ben alacam dedi. Ben de defans ya da forvet almasını beklerken gitti 88 tane orta saha varken 65 milyon verdi İnter'den C.Ronaldo'yu aldı yahu. ben ne yapacam şimdi onu......
"YÜCE ATATÜRK"
Yeni Turnuva olsun da görüşürüz. Tarıktan eğitim alıyorum.![]()
Hiç turnuva felan demeyin. 13. Turnuva Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Karşınızda Duruyor.![]()
yaw ben chelsea den nefret ediyorum benim takımım tottenham herkese önerilir
Tarık 2007'den anlıyor mu yahu?(Neyse Tarık'ı ben 1 sefer yenmiştim, o da başarıdır.
)
"YÜCE ATATÜRK"
keşke benim napolinin başkanı da alsa c.ronaldoyuOriginally Posted by sekopej
![]()
Teşekkür ederim Batuhancığım o senin güzelliğin.Hiç turnuva felan demeyin. 13. Turnuva Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Karşınızda Duruyor.![]()
![]()
Batu Tarık diyorum Tarık. Bizim Jesus. Adam Trabzon ile ŞL'i aldı daha ne olsun.![]()
7 attım senin takıma az önce![]()
Ben 5. sezonu oynuyom bu sene başı geldim ŞL alıp memleketime dönecem. Kalıcı değilim yani Chelsea 'da....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
yaw ben kursam tottenhamı 7 yermiyim aayrıca şu anda cimbomla oynuyorum daum sataştı 6 attım kovdular rüştü geldi fenerin başına
Tarık abiyide biliyoruz nasıl şampiyon olduğunu. Hiç anlatmayın bana. İserse R.Madrid ile alsın. Beni bağlamaz.Ama istiyorsan ben sana saati 50$'dan ders verebilirim.
Rica ederim işte hayranlarım ortaya çıkıyor. Bana destek verdiğin için sağ ol.![]()
![]()
Rüştü mü? onun ne işi var yahu? kaç yılındasın sen?
"YÜCE ATATÜRK"
13. tsi turnuvasında Batuhan'ın lehine çekiliyorum desteklerim Batuhan'adır.![]()